Genderový maglajz / jak jsem se mýlil v neomarxismu

12. 04. 2021 18:25:38
Těch bůhvíkolik pohlaví už nedokážu přijmout ani ve své představivosti. Proč se takovému zmatení říká neomarxismus, když to s Marxem nemá nic společného?

Mladí ten genderový zmatek považují za normální, vyznají se, já jsem z toho jelen. Čas nezastavím, asi stárnu. Britský facebook rozlišuje 71 pohlaví! Na to už musíte mít mozek čerstvý, abyste to všechno pobrali.

Ale pozor, to není všechno, nejenže člověk není spokojen ve svém těle, změní si tedy pohlaví, ale navíc má ještě problém se svou sexuální orientací. Muž si například změní pohlaví, stane se ženou, ovšem ženou s lesbickou orientací. Což je opravdu síla. Kdyby dotyčná zůstala chlapem, měla by se ženami normální sex a ušetřil/a by za operaci, ale jak se říká: „Proč to neudělat jednoduše, když to jde složitě.“

Při stavbě Babylónské věže došlo ku zmatení jazyků, Bůh potrestal zpupnost a pýchu. Dnes se téměř po celém světě mluví anglicky, ten plán Mu nevyšel, rozhodl se proto pro zmatení rodů: muž pohlaví cis (cisgender man), žena pohlaví cis (cisgender woman), transrodový člověk, ženské pohlaví, transmasculine a tak dál a dál.

A co na to církev katolická? Zatím ženu za farářku nepřijmou, mají problém s oddáváním homosexuálních párů, co budou dělat, až se do jejího lůna nahrnou transrodový cis muži a ženy? A co když se žena, předělaná na chlapa, mezi ně vetře a stane se třeba biskupem? Naštěstí je katolická církev konzervativní a stoupenci zmatení rodů progresivní, takže tento střet zatím nehrozí.

A co teprve mezirodové vztahy? Těžké je soužití mezi ženou a mužem, jak se k sobě budou chovat cisgender muž a cisgender žena? Vzhledem ke svým těžkostem s rodovou orientací možná lépe než heterosexuální páry. Obyčejní homosexuálové jsou v dnešní době již normální břídilové.

Naprosto pošahané nad rámec rozumu je nechat malé robě vybrat si pohlaví. Nejen že některé rodiny mají volnou výchovu, dítě jim může lézt po hlavě a nic se neděje, neboť je třeba nebrat mu jeho osobnost, ale teď si navíc bude moc vybrat i své pohlaví. Až tyto děti vyrostou budou ještě zmatenější než jejich rodiče a svět s nimi. Ještě, že toho nebudu.

Co má tedy gender společné s marxismem? Snad to, že problematika genderu může zahrnovat například i společenské nerovnosti mezi heterosexuální většinou a homosexuální menšinou. Ona menšina o níž zde píši, je natolik zahlcena svými problémy, že si sotva všímá daleko horších nerovností a křivd, tudíž s marxismem nemá nic společného.

Pohlaví i v dnešní době zůstávají dvě, ostatní je psychologický a sociologický konstrukt. Na problém neomarxismu jsem narazil v přednáškách filozofky Anny Hogenové. Anna Hogenová mimo jiné říká: „Podle neomarxistů podstatou jejich svobody je například možnost třikrát za život změnit své pohlaví. Neomarxismus nemá žádný pevný základ.“

Dokonce v cyklu přednášek o neomarxismu tvrdí, že tito lidé obsazují západoevropské univerzity a snaží se dostat k moci, mít vliv na mladé. Jednou ze snah Karla Marxe bylo, aby filozofie svět nejen vykládala, ale aby jej měnila, k tomu je potřeba mít moc a právě neomarxisté se přesně o to snaží. Nezbývá mi, než zde parafrázovat název knihy pana prezidenta Zemana „Jak jsem se mýlil v politice“ na povzdech: „Jak jsem se mýlil v neomarxismu."

https://refresher.cz/46666-Britsky-Facebook-rozlisuje-71-pohlavi-Co-kazde-z-nich-znamena

http://www.cavi.cz/gender.html

Autor: Jan Lněnička | pondělí 12.4.2021 18:25 | karma článku: 23.35 | přečteno: 711x

Další články blogera

Jan Lněnička

Jsou pomníky padlých sovětských vojáků bezpečnostním rizikem pro stát?

Dalšími riziky jsou: starci, mládež, česká, maďarská a slovenská vláda, chcimíři, chciválkové, Putin, Biden, Fiala, green deal, fosilní lobby, zemědělci, umělá inteligence, Rusko, NATO, BRICS - stačí si vybrat.

24.3.2024 v 13:42 | Karma článku: 33.98 | Přečteno: 900 | Diskuse

Jan Lněnička

Hysterka Fiala, Ficova „konšpirácia“ a papež chcimír

Nezralého gesta se dopustil premiér Petr Fiala vůči slovenské vládě. Úroveň jeho jednání mi připomíná Petra Bajzu z knihy "Bylo nás pět“, jako bych viděl malého Petříka říkat: „Do smrti smrťoucí s tebou nepromluvím!“

10.3.2024 v 19:36 | Karma článku: 37.13 | Přečteno: 1033 | Diskuse

Jan Lněnička

Bezemisní krávy

Nejedná se zde o militantní klimatické aktivistky, ale o skutečné krávy. Jejich emise jsou podle skupiny globálních investorů horší problém pro klima, než auta a uhlí. Krávy je nutné modifikovat tak, aby vyhovovaly parametrům EU!

3.3.2024 v 20:36 | Karma článku: 27.08 | Přečteno: 562 | Diskuse

Jan Lněnička

Odvody - konečně!

Konstruktivní návrh jak zařídit v případě ohrožení nebo války obvody. Plošné zavedení odvodů plánovalo Ministerstvo obrany již v roce 2015, poslanci se nějak nedohodli, nakonec to skončilo pouze u dobrovolných odvodů.

27.2.2024 v 19:49 | Karma článku: 30.96 | Přečteno: 731 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 35.51 | Přečteno: 688 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 30.66 | Přečteno: 2510 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 17.31 | Přečteno: 309 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.36 | Přečteno: 220 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.68 | Přečteno: 284 | Diskuse
Počet článků 382 Celková karma 28.94 Průměrná čtenost 1025

Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...