Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Válčili jsme za Husáka – ženy na vojně

Dámám v ozbrojených silách se říkávalo vojenské matrace. Možná to byl relikt z dob válečných, pokud vím, nic takového se u nás nedělo. Občas byly na útvaru padlé ženštiny, které vyhověly za hrstku rýže.  

Mazáci nám vyprávěli story o dívce, na níž se prý vystřídala celá rota. Ona nešťastnice byla zřejmě frigidní, neboť zatímco hoši na ní ukájeli své pudy, ona přitom mužském lopocení si v poklidu kouřila darované cigarety. Mnoho vojínů za svou chvilku rozkoše zaplatilo kapavkou, sem tam i nějaká muňka našla v jejich pubickém ochlupení svůj skromný příbytek.

 

Ženy, které pracovaly v kasárnách, byly pouze předmětem vlhkých snů a nenaplněné touhy. V kantýně pracovala dáma v nejlepších letech, my jsme tam chodili zadem pro basy limonád. Starší chlapík, který obchod vedl, vždy po našem zabušení na dveře zavolal: "Heslo!" My odpověděli: "V kundě veslo!" teprve pak jsme byli vpuštěni a mohli jsme se kochat krásnou paní. Ona dáma měla ještě krásnější zlatovlasou dceru: ta prošla-li kolem nás, my uhranutí její nádherou jsme jí sledovali, až nám oči z důlků mohly vypadnout, a když přijela na kole, postavila ho u brány na stojan, rujný vojín Rudler ke kolu přiběhl, a jal se očichávat sedlo, na kterém se vznášela její rozkošná sedínka. Laskavě jsme jí kvůli její maličké postavě říkali kapesní mrdátko. Ach, těch představ jakou jí asi má!

 

Pak zde na útvaru byla prádelna, zde pracovala Bartoška. Byla manželkou postrachu útvaru paragánů nadporučíka Bartoše, který v čas bojové přípravy na své mužstvo křičel: „Z největší prostějovské kurvy jsem udělal manželku, z vás udělám vojáky!“

 

Tato ženština sice mnoho krásy nepobrala, chodila kolébavým krokem: její krátké nohy do obráceného účka, jakoby samy světu říkaly, že její rozkrok je stále připraven pojmout jakékoliv množství hřebců i hřebečků v jakékoliv denní i noční době. Ač nehezká, vyzařovala z ní nestoudná neřest, její oči plály hříchem, namísto svěcené vody bylo její tělo pomazáno lepkavým mlíčím ejakulátu mrskajících se spermií, jež unikly osudu stát se vojáky ČSLA.

 

Kotelna, to bylo pravé místo, kde prostějovské krásky dávaly vojínům za mísu čočovice. Pamatuji na pohlednou dívku, která sem zabloudila, vida jí, Vojín Horčičák se dožadoval, abychom losovali v jakém pořadí za ní půjdeme. Ona se sprchovala asi po dlouhé době v teplé vodě a volky nevolky, i přes Horčičákovy protesty byl za ní do sprchy mírným násilím dostrčen Tom Forest, on však byl slušný hoch, řekl jí ahoj a zeptal se, jestli To chce, zřejmě nechtěla. A tak Tom nechal děvče děvčetem a raději jsme došli do prostějovských železáren pro pivo. Měli tam pivo sedmičku. Mnoho jsme jich vypili, ale opilost se nedostavovala. Mezi tím Horčičák stále brousil kotelnou a dožadoval se nějakého pořadníku. Dívka způsobně jedla večeři bagrem z ešusu.

 

Na letišti nedaleko hangáru byla mazutová kotelna, velice úzké a nepohodlné místo na cokoliv, přesto i zde chvíli přebývala dívka v nesnázích. Opilý vojín Balcar jí stále nazýval Kiki a ona mu mnohokrát odpovídala: „Já nejsem Kiki, já jsem Markéta.“ Vojín Balcar přitakal a řekl: „Já vím Kiki.“ Nějakou náhodou se do tohoto doupěte dostal vojín Swienczik, drobný dobrý hoch od Ostravy, též jehovista, který byl na parkhospodářský den vždy kamsi uklizen, neboť jehovisté mají svatý den právě sobotu: pomni bys den sváteční světil. Vojín Balcar žádal po Kiki, aby jej zasvětila do tajů lásky, avšak vojín Swienczik byl velice rozpačitý a se styděl natolik, že do civilu odjížděl nepolíben, zato vojín Balcar od ní chytil muňky.

 

Jednu z krásek z kotelny jsem potkal s vojínem Schovancem v jedné z prostějovských hospod, byla zde s kamarádkou, která byla hezčí a štíhlejší, avšak mně se zalíbila obryně z kotelny, věděl jsem, že se nedá dlouho přemlouvat. Po pátém pivě se mi začala líbit ještě víc, po sedmém to bylo nejkrásnější děvče na světě. Ruce jako pradlena, leč její baculaté neposedné prstíky slibovaly daleko větší rozkoš, než upocená samohana pod dekou. Při desátém pivu jsem jí zištně nabídl, že bych jí doprovodil, jen si musím dojít na záchod. Když jsem se vrátil, děvče zmizelo.

 

Ano, ženy na vojně byly většinou předmětem naší touhy a vlhkých snů…Za ženáči a za  hochy jezdily přítelkyně, jedině oni tak s nimi mohli zažít vysněný koitus, o němž nám po večerce dlouze a dlouze vyprávěli.

 

Málem bych zapomněl na „polní poštu“. Podnikaví půlročáci napsali inzerát do seznamky časopisu Mladý svět. Přišlo hafo odpovědí, jen si vybrat, což mnozí z nás udělali. Já a Tom Forest jsme si losli kamarádky z Bruntálu, jmenovaly se Vlasta a Míša. Napsali jsme jim krásné dopisy, po jejichž otevření musel kapat alkohol z každá řádky. Vzpomínám si, že jsme sami sebe označili za umělce, pak zde bylo tolik hovadin, že rozumný člověk by na něco podobného sotva odpověděl.

 

Rozumná byla Míša, avšak Vlasta to nevzdala a odepsala a dokonce přiložila fotku. Ihned jsem se zamiloval a začal psát do Bruntálu jak divý. Každou noční službu dozorčího jsem smolil pismo a toužebně čekal na odpověď. Bylo to krásné. Po vojně za mnou přijela, já přijel za ní do Olomouce, to bylo naše poslední setkání, v čase míru byl jsem úplně jinde, můj zájem skončil.

 

Ještě přes propast času se Vlastě z Bruntálu omlouvám, byl jsem zkrátka lehkovážné pako.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Lněnička | neděle 6.3.2022 18:40 | karma článku: 14,42 | přečteno: 629x
  • Další články autora

Jan Lněnička

Cesta jinam Miroslava Imricha

Na rockera typu Míry Imricha odešel v celkem dosti požehnaném věku 71 let. Poprvé jsem ho viděl někdy v roce 1978 v klubu Dvojka na Vinohradské.

8.5.2024 v 14:35 | Karma: 16,38 | Přečteno: 394x | Diskuse| Kultura

Jan Lněnička

Kdy napíše Karel Trčálek něco původního?

Třeba o slunéčku sedmitečném, o Kohoutkově kometě, nebo o smažáku... leč marnost, nestane se tak, zatím...

3.5.2024 v 18:27 | Karma: 30,12 | Přečteno: 788x | Diskuse| Osobní

Jan Lněnička

Bolševický nok

Byli jsme svědky přestřelky mezi europoslankyní paní Konečnou a ministryní paní Černochovou, ale o to nejde, jde o obohacení jazyka českého a nové významy slov.

28.4.2024 v 16:49 | Karma: 33,87 | Přečteno: 1174x | Diskuse| Společnost

Jan Lněnička

Zrádce Beneš zachránil Československo

Západní spojenci nás zradili, jedině Edvard Beneš měl odvahu vyvěsit bílou fangli na Hradě, abychom mohli přežít i my a pomlouvat jej.

21.4.2024 v 15:34 | Karma: 26,33 | Přečteno: 948x | Diskuse| Společnost

Jan Lněnička

Vše se zlepší, až nebude u vlády ODS!

Usuzuji tak ze slov premiéra Petra Fialy: „ODS byla u vlády vždy, když bylo Česko v krizi - ať 90. léta, tak ekonomická krize v roce 2008, tak současná krize.“

14.4.2024 v 19:23 | Karma: 33,07 | Přečteno: 1011x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

NATO určilo červené linie. Má dva scénáře zásahu proti Rusku, píší média

6. května 2024  12:35

Premium Severoatlantická aliance připravila krizové scénáře „červených linií“, při jejichž překročení...

S babičkou nepřežila nehodu ani vnučka. Její orgány zachránily tři jiné děti

6. května 2024  12:02,  aktualizováno  13:46

Nehoda z Čáslavic na Třebíčsku si vyžádala druhou oběť. Auto tam minulý čtvrtek zatím z...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Jeden za šest, dva za deset. Překupníci ošidili na hokejovém MS už stovky lidí

13. května 2024

Premium Jeden za šestku, dva za desítku, říká u vstupu do metra Českomoravská v Praze u areny zhruba...

Nábor do ochranky pro olympiádu v Paříži selhává. Chybí osm tisíc lidí

13. května 2024

Premium Nedostatek bezpečnostních pracovníků na nadcházející letní olympiádě v Paříži vyvolává vážné obavy...

Ženské hlídky střeží ekvádorský amazonský prales. Chrání řeky i rodnou půdu

13. května 2024

Říkají si Yuturi Warmi a rozhodly se, že svůj domov, ekvádorský amazonský prales, budou chránit...

Po zřícení obytné budovy v Belgorodu zemřelo 12 lidí, úřady obviňují Ukrajinu

12. května 2024  11:48,  aktualizováno  23:04

Sledujeme online V ruském Belgorodu se částečně zhroutila vícepodlažní obytná budova, podle úřadů v důsledku...

  • Počet článků 389
  • Celková karma 28,78
  • Průměrná čtenost 1011x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik