Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Putin agent CIA!

Henry Kissinger svým projevem v Davosu trochu ujel. Putin bude ve válce pokračovat. Cíle, které si stanovila CIA společně s americkými jestřáby, dosud nebyly naplněny. Jaké jsou to cíle?  

Pochopitelně, že novináři, jak ti oficiální tak ti z dezinformačních médií, netuší, jaká je skutečná podstata tohoto konfliktu, při němž každá strana hraje svoji roli. Jediné skutečné oběti jsou obyčejní lidé, což bylo a je analytikům CIA podporovaným zbrojařskými a těžařskými koncerny srdečně jedno.

 

Zatím jde vše podle plánu. Evropa se kvůli válce na Ukrajině sjednocuje. Přihlášku do NATO podaly dosud neutrální země jako Švédsko a Finsko. Země, které se dosud potýkaly s dvouprocentní hranicí příspěvků na zbrojení, nyní hledají ve svých rozpočtech, jak tento závazek splnit. Slibovaný odklon Evropy od ruských fosilních paliv znamená orientaci na jiné zdroje, zvláště ty americké.

 

Ještě v roce 2020 kvůli koronaviru a snižující se poptávce šla cena ropy v USA dolů, těžařský průmysl kolaboval, těžba ropy z břidlice se zastavovala.

Rozkvět amerického ropného průmyslu skončil 6. března, kdy Saúdská Arábie a Rusko ukončily čtyřletou dohodu, která omezovala těžbu a poskytovala ropě z břidlic "cenový deštník". Firmy těžící z břidlic nahromadily v letech expanze obrovský dluh, a následný pád cen je tak těžce zasáhl.

V březnu ceny ropy klesly na 20 dolarů (500 Kč) za barel.

 

V květnu 2022 je aktuální cena 109 dolarů za barel. Nyní se Amerika může znovu vrátit k břidlici. Evropa bude zbrojit jak vzteklá, zbrojaři se mohou radovat. Putinovo zadání oslabit Rusko a vehnat ho do rukou Ameriky a Západu vychází znamenitě. Hraje se o zdroje, jak ty ruské tak ukrajinské, nic víc nic méně.

 

Před třiceti lety se rozjel plán na oslabení východní Evropy. Rusko a Ukrajina byly ekonomicky rozvráceny. Bývalé komunistické země se stali koloniemi Západu a USA. Nejdůležitější je maximalizace zisku, doba, kdy se kapitalisté báli revoluce, tudíž se museli ke svým obyvatelům chovat slušně, je již dávno pryč.

 

Nyní jsme ve druhé části Plánu: redukce obyvatelstva. První fáze tohoto plánu byl koronavirus. Další fáze je válečný konflikt rozšířený do celého světa. Agent Putin zatím váhá použít jaderné zbraně. Jsou očekávány sociální bouře pokořeného obyvatelstva. Díky navýšeným výdajům na zbrojení budou vlády připraveny zasáhnout proti vlastním lidem. Vedlejší produkt tohoto plánu je konec zelené politiky na záchranu planety. Proč zachraňovat planetu, když zbude jen pár vyvolených společně s odborníky na AI?

 

Dostávám se nyní k jádru věci: celý plán je dílem umělé inteligence. Putin, Zelenskyj a vlastně my všichni jsme pouhé loutky v rukách několika jednotlivců, kteří se rozhodli předat vládu nad světem právě AI. Jenže, má to malý háček, umělá inteligence k naší i jejich smůle vyhodnotila, že lidstvo je pro planetu zhoubou.

 

Přiznávám, že se mi podařilo prolomit počítačový systém CIA a shora zmíněnou premisu zhouby veškerenstva jsem do počítače příznačného názvu MaxProfit, instaloval. K tomuto kroku jsem se dlouho rozhodoval, ale hnán touhou po jakési zvrácené spravedlnosti, když už já, nechť zdechnou i všichni strůjci této apokalypsy!

 

Vyvolení ať si myslí, že oni přežijí. Mýlí se! Já i přes krutý los, jež jsem hacknutím AI MaxProfit ve své zanícené frustraci nad strůjci našich neštěstí a tím i celého lidstva vynesl, tajně doufám, že aspoň pár lidí přežije. Možná to budou indiáni žijící v deštných pralesích v Amazonii, kteří vezmou bytí z jiného konce, namísto spásání budou hledat spasení…

 

Zvláštní poděkování patří všem, kteří dočetli můj blog až do konce a nominují mě na blogera roku, ježto o toto uznání mých kvalit zvlášť bytostně stojím. Bohužel tuto poctu nebudu moci osobně přijmout a to z důvodů, že:

 

můj blog vznikl pod dohledem odborníků psychiatrické nemocnice Dobřany, kde kvůli svým názorům na běh světa dlím a ještě dlouho dlíti budu.

 

Jedině blázni mohou říkat pravdu.

https://www.patria.cz/zpravodajstvi/4386454/ropa-v-dobe-viru---bridlicove-firmy-v-usa-krachuji-jak-nikdo.html

Autor: Jan Lněnička | neděle 29.5.2022 21:42 | karma článku: 20,26 | přečteno: 606x
  • Další články autora

Jan Lněnička

Bolševický nok

Byli jsme svědky přestřelky mezi europoslankyní paní Konečnou a ministryní paní Černochovou, ale o to nejde, jde o obohacení jazyka českého a nové významy slov.

28.4.2024 v 16:49 | Karma: 31,87 | Přečteno: 939x | Diskuse| Společnost

Jan Lněnička

Zrádce Beneš zachránil Československo

Západní spojenci nás zradili, jedině Edvard Beneš měl odvahu vyvěsit bílou fangli na Hradě, abychom mohli přežít i my a pomlouvat jej.

21.4.2024 v 15:34 | Karma: 26,20 | Přečteno: 940x | Diskuse| Společnost

Jan Lněnička

Vše se zlepší, až nebude u vlády ODS!

Usuzuji tak ze slov premiéra Petra Fialy: „ODS byla u vlády vždy, když bylo Česko v krizi - ať 90. léta, tak ekonomická krize v roce 2008, tak současná krize.“

14.4.2024 v 19:23 | Karma: 32,94 | Přečteno: 1007x | Diskuse| Politika

Jan Lněnička

Koudelka, přestaňte už rozklepávat nejtek a sežeňte nějaké kompro!

A tak Koudelka přestal rozklepávat nejtek a se svými čučkaři s BISky, začal hledat kompro, to kvůli tomu, aby se antisystémové strany nedostaly do eurovoleb, nerozvrátily nám demokracii a nevehnaly nás do náručí Ruska.

7.4.2024 v 16:38 | Karma: 37,40 | Přečteno: 1230x | Diskuse| Politika

Jan Lněnička

Putin složil zbraně – morální převaha českých chciválků potvrzena!

Jsem rád, že vám tuto radostnou zvěst mohu v aprílovém čase předložit jako první. Přestože diktátor Putler měl na bojišti převahu, rozhodl se kapitulovat.

1.4.2024 v 14:53 | Karma: 31,52 | Přečteno: 807x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Rakety ATACMS spásu samy nepřinesou, Rusy na Ukrajině si ale najdou všude

29. dubna 2024  18:29

Jedna z položek nové mnohamiliardové vojenské pomoci Ukrajině, kterou po měsících průtahů schválil...

Do osmi let zanikne 300 tisíc pracovních míst, horuje Jurečka za rekvalifikace

29. dubna 2024  18:13

V příštích sedmi až osmi letech zanikne v Česku 300 tisíc pracovních pozic a milion pozic kvůli...

Kvůli letním teplotám a silnému větru hrozí požáry. Ochladí se koncem týdne

29. dubna 2024  6:33,  aktualizováno  18:10

V neděli meteorologové zaznamenali letní den, teplota ve středočeské Tuhani vystoupala k 25,5...

Hromadná nehoda u letiště blokuje Pražský okruh, jedno z aut je na střeše

29. dubna 2024  16:33,  aktualizováno  17:56

Všechny složky integrovaného záchranného systému zasahovaly na 27. kilometru Pražského okruhu, kde...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 387
  • Celková karma 29,98
  • Průměrná čtenost 1016x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik