Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Já jsem to říkal – 23. 9. demonstrace proti všemu na „Václaváku“!

Unylého konce mého blogu „Začnou v září občanské nepokoje?“ si všiml i proslulý opisovač perexů Karel T., z mého upřímného vyznání učinil málo zdařilou parodickou parafrázi s vykřičníkem.

Ano, Karel T. namísto otazníku na konci věty napsal vykřičník! Věta pak zněla: „V září začnou občanské nepokoje!“ Původně jsem chtěl svolat všechny potrefené husy, aby si to s ním vyřídili.

 

Dle plánu by se výpravy účastnili: rudý komisař Lněnička, bloger Nožička, bodrý Ostravák Větvička, sionisté Stejskal a Ziegler, geniální ekonomická analytička Šichtařová a samozřejmě by nesměl chybět ani dvorní ochutnávač IVK koštér Jakl. Leč události běží mílovými kroky kupředu, a já, cestou z přednášky ženy za filosofickým pultem Anny Hogenové, si všiml roztrženého letáku s nápisem: Demonstrace – Česká republika na 1. místně – je čas otočit směr. Z tohoto důvodu z plánu sešlo.

 

Rázem se můj otazník změnil v Karlův vykřičník! Jak jsem z plakátu pochopil, byla to demonstrace proti všemu a všem. Sakra, co je mi do nějakého Grčálka, miláčka adminů, jež, jak sám přiznal, živí se pomejemi a tetelí se v krechtu, když je zde revoluce! Rázem jsem vysypal z batohu všechny předražené hovězí stejky, lososy, jehněčí i flašky kurvasijéru a místo nich, neboť jsem byl na nádraží Kačerov, tak abych měl na ty hajzly dost munice, začal jsem bágl pěchovat kameny sebranými mezi pražci na kolejích.

 

Z letáku mi nebylo jasné, kdo se na začátku revoluce podílí. „Snad dnes již pravicovou propagandou zdiskreditovaní potomci husitů?“ uvažoval jsem, „ti jim to natřou, co se do nich vejde!“ radoval jsem se. Když už byl batoh plný, rozhodl jsem se, že si nacpu ještě nějaké šutráky do kapes, zcela jsem při té činnosti zapomněl na čas a prostor, mnozí by možná mylně předpokládali, že jsem se radoval z očekávání brzké revoluce, ale kdepak, já si již ve své fantazii představoval ten krásný nový spravedlivější svět, jež ve své nádheře předčí Boží království, neboť zde nebudou kapitalisti a všechno bude zadarmo, až mě při tom snění málem přejel vlak!

 

Má informace ohledně vůdců povstání byla kusá, doma jsem si otevřel gůgl a nealkoholické pivo, abych zjistil s kým že to potáhneme do boje. Kdo bude tím následníkem Jana Žižky, Jana Roháče z Dubé, Prokopa Holého, Klementa Gottwalda, Che Guevary a všech hrdinů boje za lepší příští, kteří táhnou osudy uražených a ponížených z ponurého příšeří chudoby do zářných zítřků budoucnosti člověčenstva.

 

Jedním z hlavním organizátorů je aktivista Láďa Vrabel, jenž ovšem není ten kolaborant František Vrabel, proč je František Vrabel kolaborant jsem nedozvěděl, jen jsem letmo zahlédl titulek: „Okamuro, zaražte! Kolaborant František Vrabel není Ladislav Vrabel!“ Článek jsem přečetl, ale i tak z toho nebyl moudrý.

 

Naladil jsem jůtůb; namísto těch vyhozených stejků pustil jsem se do přípravy rajčatového salátu a při té činnosti jsem si poslech rozhovor s Láďou Vrabelem, který nekolaboroval. Dozvěděl jsem se, že prozatímní náplní organizátorů akce „Česká republika na 1. místně“ je Česká republika na 1. místně. Organizátoři chtějí přesvědčit sedm procent stáda, které podle průzkumů stačí k tomu, aby sebou strhli celé stádo, že je Česká republika na 1. místě.

 

Dalšími revolučními tezemi jsou: napravení systému, vystoupení ze všech globálních struktur, vystoupení z NATO, EU a WHO, pomoc obyvatelstvu v době krize, dostat ČEZ z burzy, donutit neschopnou vládu aby odstoupila, přestat být užitečnými idioty v první linii ve válce USA proti Rusku na Ukrajině. S něčím by se dalo souhlasit.

 

Než jsem salát dokončil, poslechl jsem si krátký útržek z rozhovoru s dalším organizátorem Jiřím Havlem který s ním vedl Petr Hájek z „Protiproudu“, také on hovořil o sedmi procentech ze stáda. Na demonstraci má mluvit i Kuba Netík, režimu nepohodlný bojovník proti koronavirovému apartheidu, který byl neoprávněně stíhán kvůli tomu, že „nelegálně“ prodával ivermektin. Též ostatní organizátoři byli odhodlanými bojovníky proti pandemické totalitě! Všichni jmenovaní byli uvedeni na "nezávislém" webu Manipulátoři - na faktech záleží, tudíž by se jim mělo dát věřit.

 

Na demonstraci můžeme očekávat pestrou směs názorů; svá mínění přijdou vyjádřit členové strany Svobodní, Trikolóra, študáky pronásledovaný ekonom Ševčík, odborník na energii Ivan Noveský. Možná přijde i Tomio Okamura.

 

Ale já ve své naivitě stále marně čekal, kdy už aspoň konečně vyřknou jméno Katky Konečné, když už praví, že budou kráčet ve stopách marxismu – leninismu, a oni, namísto toho aby se zaobírali myšlenkami bratrského internacionalismu, nabízejí nám pouze izolacionistický kapitalismus! K čemu je to dobré?

 

S tím já nechci mít nic společného, to si radši vypiji s Karlem magorák, který bude páchnout jako 174 let staré ponožky a svým buketem mi bude tak připomínat drahná léta od vydání Komunistického manifestu!

https://trcalek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=790841

https://www.skrytapravda.cz/z-domova/713-okamuro-zarazte-vrabl-neni-vrabel-zklidnete-prosim-hormony-a-neutocte-na-opozici-nebo-vam-preskocilo

https://manipulatori.cz/ladislav-vrabel-neni-ridic-autobusu-ve-videu-rika-radu-nesmyslu/

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Lněnička | neděle 28.8.2022 12:47 | karma článku: 16,90 | přečteno: 946x
  • Další články autora

Jan Lněnička

Cesta jinam Miroslava Imricha

Na rockera typu Míry Imricha odešel v celkem dosti požehnaném věku 71 let. Poprvé jsem ho viděl někdy v roce 1978 v klubu Dvojka na Vinohradské.

8.5.2024 v 14:35 | Karma: 16,39 | Přečteno: 400x | Diskuse| Kultura

Jan Lněnička

Kdy napíše Karel Trčálek něco původního?

Třeba o slunéčku sedmitečném, o Kohoutkově kometě, nebo o smažáku... leč marnost, nestane se tak, zatím...

3.5.2024 v 18:27 | Karma: 30,21 | Přečteno: 792x | Diskuse| Osobní

Jan Lněnička

Bolševický nok

Byli jsme svědky přestřelky mezi europoslankyní paní Konečnou a ministryní paní Černochovou, ale o to nejde, jde o obohacení jazyka českého a nové významy slov.

28.4.2024 v 16:49 | Karma: 33,93 | Přečteno: 1177x | Diskuse| Společnost

Jan Lněnička

Zrádce Beneš zachránil Československo

Západní spojenci nás zradili, jedině Edvard Beneš měl odvahu vyvěsit bílou fangli na Hradě, abychom mohli přežít i my a pomlouvat jej.

21.4.2024 v 15:34 | Karma: 26,33 | Přečteno: 949x | Diskuse| Společnost

Jan Lněnička

Vše se zlepší, až nebude u vlády ODS!

Usuzuji tak ze slov premiéra Petra Fialy: „ODS byla u vlády vždy, když bylo Česko v krizi - ať 90. léta, tak ekonomická krize v roce 2008, tak současná krize.“

14.4.2024 v 19:23 | Karma: 33,07 | Přečteno: 1012x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Publikace Nerudové jsou ostuda. Zesměšňuje všechny vědce, míní europoslanec

9. května 2024  12:08

Ekonomka a kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová publikováním do...

Letouny F-16 budeme považovat za nosiče jaderných zbraní, varovalo Rusko

7. května 2024  14:14

Rusko bude považovat stíhačky F-16 americké výroby za nosiče jaderných zbraní bez ohledu na jejich...

Žáci mají výsledky přijímaček na SŠ, přijato je 94 procent uchazečů

15. května 2024  7:16,  aktualizováno  10:31

V informačním systému DiPSy jsou k dispozici výsledky přijímacích zkoušek na střední školy. Ministr...

Moucha na útěku. Francie po krvavém útoku dál hledá vězně a jeho osvoboditele

15. května 2024  10:13

Ve Francii druhým dnem pátrají po uprchlém vězni a dalších čtyřech ozbrojených mužích, kteří při...

Ženě dal do vaginy petardu. Přišlo mi to legrační, líčil u soudu obžalovaný manžel

15. května 2024  5:10,  aktualizováno  10:07

Před soud předstoupil Ukrajinec, který podle obžaloby loni v září v Kožlanech na Plzeňsku vážně...

Blinken v Kyjevě překvapil jako kytarista. V baru zahrál hit od Neila Younga

15. května 2024

Americký ministr zahraničí Antony Blinken v úterý vzkázal Ukrajincům, že za svobodu jejich země...

  • Počet článků 389
  • Celková karma 29,29
  • Průměrná čtenost 1011x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik