Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nepřátelé státu – nevzdělaní starci ze Lhoty. Výsek ze života některých druhých z nás

Důchodce Sytého, Syna a Syrového vyhodnotila agentura Kantáta jako největší nepřátele státu, neboť na všechny kladené otázky odpověděli zcela opačně, než mladí městští liberálové s vysokoškolským vzděláním.  

Nebylo to poprvé, kdy se tito výtečníci stali černou kaňkou v jinak dobře šlapajícím soukolí státní mašinérie. Vzpomeňme na případ z roku 1980, kdy ještě jako dělníci pracující na revolverovém soustruhu na schůzi ROH zatajili, že se neplní plán. Ano, celá fabrika tehdy se musela kvůli jejich přečinu zúčastnit dobrovolných pracovních nedělí.

 

„A kdo nepřijde, ať už nechodí!“ hřímal tehdy ředitel, nyní majitel, podniku ZPA Pecky Štýrský. Sytý, Syn a Syrový v neděli nepřišli a nechali plnění plánu na ostatní pracující. Výhružky ředitele vzali za své a v pondělí zůstali doma, musela pro ně dojet Volha se řidičem, aby je dovezla do práce. Nenašel se totiž nikdo, kdo by na zastaralých revolverech byl ochoten dělat. Fachmani obsadili NC stroje a ouřadům šli ručičky šejdrem, ty do práce nenaženeš.

 

Dnes je to již minulost, ale nezměnili se, nyní již jako starci škodí dál! Jejich názory se bohužel publikovat nedají, ale asi tušíte, koho budou volit, komu fandí ve válce na Ukrajině, že odmítají Euro, korespondenční volbu a vládní balíčky, ve fotbale fandí Spartě, a to, že navzdory zdravé výživě žerou bůček, je nabíledni. Opravdu humus!

 

Ač brblají, že jim Fialova „pětidemolice“ dává málo peněz, finančně na tom nejsou tak špatně. Loni se dokonce vydali do Prahy demonstrovat proti bídě. Již v metru vzbudili rozruch, když se vehementně dožadovali míst k sezení. Přestože v soupravě bylo pár míst volných, tito nedovzdělaní dacani z venkova za pomoci dezoláta s českou vlajkou a „zetkem“ na bundě hrubě vystrnadili z „trojky“ pro důchodce těhotnou ukrajinskou maminku se dvěma dětmi. Stačila jedna stanice metra z Hlavního nádraží na Muzeum, aby si i lhostejní vysokoškolsky vzdělaní mladí liberálové z Prahy utvořili obrázek, co jsou zač ti, kteří na podobná shromáždění chodí.

 

Přímo na demonstraci jako kdyby jim do žil vtekla nová míza, jako mladíci hulákali s davem: „Hovada, hovada!“ a podobné sprostoty proti vládě premiéra Fialy. To jim však nestačilo! Vyslyšeli výzvu, jak se později dozvěděli Jaroslava Popelky z Holešovické výzvy, a vzali útokem Muzeum, aby strhli Ukrajinskou vlajku. V tom jim bylo zabráněno. Syrový to bohužel odnesl lehkým poraněním hlavy, které utrpěl při strkanici s těžkooděnci. Naštěstí se zde našel takový obětavý starší pán, který jeho zranění ošetřil. Asi tušíte, že z toho statečného pána se vyklubal děkan VŠE Miroslav Ševčík, který byl za svou statečnou obětavost vyhozen ze zaměstnání.

 

Otřesení důchodci šli k Pinkasům, po pěti pivech jim odtrnulo a odmotali se před budovu Úřadu vlády, mezi přítomnými vládl duch soudružství a nenávisti proti vládě. Nad hlavami vlály prapory Československé republiky, plakáty oznamovaly vládě demisi, zpívala se hymna. Mezi lidmi kolovala lahev slivovice na zahřátí.

 

Není divu, že se se po té „slávě “naši „hrdinové“ probudili na záchytce. Dlužno dodat, že částku za pobyt v „jizbičke pre opilcov“ dosud neuhradili a podle jejich řečí ani neuhradí, čekají prý, až se to otočí, a moc převezmou Legitimní věřitelé České republiky (LVČR). „Až vyhlásí Československou republiku, budeme dekorováni jako hrdinové šestého odboje a dluh nám odpustí!“ nechal se v hospodě slyšet jeden z výtečníků.

 

Zatím k tomu nedošlo, a tak si při svých opileckých slezinách u Sytého v garáži vyprávějí o svém chrabrém boji s Rakušanovými honicími psy neuvěřitelné zkazky. Kdesi sehnali Ukrajinskou vlajku, před svými sousedy se tak mohou chlubit, že se jim přece jen podařilo tuto ostudnou ozdobu z Národního muzea dostat dolů. „Cenzura to zamlčela!“ holedbal se Syn. Nikdo ve vsi bohužel nedosáhl vysokoškolského vzdělání, pročež si informaci nikdo neověřil a pohádce všichni lhotští uvěřili.

 

Dnes slaví vítězství, ale nepředbíhejme. Od agentury Kantáta jím měla být předána „Černá plaketa nepřátel Česka“. Celá Zlomená Lhota byla od rána na nohou. Čekali, až přijedou „vejboři“ z Kantáty. Konečně tu byli, aby si je vychutnali, nechali je vystoupit z SUV Hundaj. Sytý to měl na povel: „Teď!“ zavelel. Na to se chlapi ozbrojeni cepy a sudlicemi, gumáky a montérkami za pokřiku: „Táhněte, my jsme Čechoslováci, republika patří nám, tady nemáte žádná práva,“ vrhli do útoku a hnali celou delegaci z vesnice svinským krokem tak, jako kdysi husité papežence. SUV si nechali jako kořist. Na počest vítězného boje porazili prase a byla sláva veliká.

Titulek ze zpravodaje Zlomené Lhoty:

Nevzdělaní starci vyhlásili Zlomenou Lhotu za první osvobozené území nové Československé republiky.

Otázka na konec:

Co myslíte, mají tito lidé nárok na důchod? Mají takoví primitivové, kteří nedosahují IQ 107, právo chodit k volbám?

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/sekta-moc-ceskoslovensko-legitimni-veritele-ceske-republiky.A230512_193933_domaci_kori

https://zivotvcesku.cz/kandidat-na-prezidenta-petr-pavel-se-pochlubil-cislem-107-nejde-o-mestsky-francouzsky-automobil-ale-jeho-iq/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Autor: Jan Lněnička | neděle 21.1.2024 19:20 | karma článku: 30,87 | přečteno: 1220x
  • Další články autora

Jan Lněnička

Bolševický nok

Byli jsme svědky přestřelky mezi europoslankyní paní Konečnou a ministryní paní Černochovou, ale o to nejde, jde o obohacení jazyka českého a nové významy slov.

28.4.2024 v 16:49 | Karma: 30,79 | Přečteno: 826x | Diskuse| Společnost

Jan Lněnička

Zrádce Beneš zachránil Československo

Západní spojenci nás zradili, jedině Edvard Beneš měl odvahu vyvěsit bílou fangli na Hradě, abychom mohli přežít i my a pomlouvat jej.

21.4.2024 v 15:34 | Karma: 26,08 | Přečteno: 939x | Diskuse| Společnost

Jan Lněnička

Vše se zlepší, až nebude u vlády ODS!

Usuzuji tak ze slov premiéra Petra Fialy: „ODS byla u vlády vždy, když bylo Česko v krizi - ať 90. léta, tak ekonomická krize v roce 2008, tak současná krize.“

14.4.2024 v 19:23 | Karma: 32,88 | Přečteno: 1003x | Diskuse| Politika

Jan Lněnička

Koudelka, přestaňte už rozklepávat nejtek a sežeňte nějaké kompro!

A tak Koudelka přestal rozklepávat nejtek a se svými čučkaři s BISky, začal hledat kompro, to kvůli tomu, aby se antisystémové strany nedostaly do eurovoleb, nerozvrátily nám demokracii a nevehnaly nás do náručí Ruska.

7.4.2024 v 16:38 | Karma: 37,39 | Přečteno: 1227x | Diskuse| Politika

Jan Lněnička

Putin složil zbraně – morální převaha českých chciválků potvrzena!

Jsem rád, že vám tuto radostnou zvěst mohu v aprílovém čase předložit jako první. Přestože diktátor Putler měl na bojišti převahu, rozhodl se kapitulovat.

1.4.2024 v 14:53 | Karma: 31,52 | Přečteno: 806x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Neodstoupím, řekl Sánchez po kauze manželky. Zlepšeme politickou kulturu, vyzval

29. dubna 2024  12:41

Španělský premiér Pedro Sánchez oznámil, že demisi nepodá. Zvažoval ji s ohledem na kauzu, v níž je...

Za výbuchy ve Vrběticích stojí Rusko. NCOZ kvůli nespolupráci kauzu odložila

29. dubna 2024  11:12,  aktualizováno  12:31

Kriminalisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) odložili případ výbuchů skladů...

Ministr Rakušan vystoupí na tiskové konferenci. Promluví mimo jiné o migraci

29. dubna 2024  12:20

Přímý přenos Ministr vnitra Vít Rakušan promluví na pondělní tiskové konferenci o aktuálních tématech. Vyjádřit...

Většina práv jako u manželů a přiosvojení dětí. Pavel podepsal zákon o svazcích LGBT+

29. dubna 2024  12:07

Stejnopohlavní páry budou moci od příštího roku uzavírat partnerství s většinou práv, jaká mají v...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 387
  • Celková karma 29,85
  • Průměrná čtenost 1016x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik