Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zkuste si číst týdenní hlášení Andreje Babiše a srovnejte to s předchozími předsedy vlády. Potom možná pochopíte proč má ANO 31%.

1 0
možnosti

Nemusíte hledat tak daleko. Stačí se podívat na diskuse na tomto webu. Tady jich je jak malých psů.:-)

1 1
možnosti

30% z těch co přijdou k volbám je skutečně jen malá část populace a je tedy možné, že nemáte ve svém okolí babišovce. Pokud je chcete najít, musíte se podívat blíže na reklamě-marketingový projekt "Maximalizace a navyšování dotací pro agroholding".

Analýza Prchalova týmu má jasné zadání. Kdo jsou ti, co k volbám zodpovědně chodí a koho lze snadno přesvědčit, aby k volbám přišel. Bez toho to nemá smysl někam se tlačit. Pak je nutné něco lákavého těmto skupinám slíbit, žádné elaboráty, stačí hesla. To znamená zařadit si je do sociálních skupin a ze statistik vytáhnout jejich finanční příjem, flexibilitu, mediální vzdělanost a další. A je hotovo.

Jsou to lidé +- 50 a výše, již v důchodu, nebo celoživotní zaměstnanci velkých fabrik, také všichni co májí trvalý příjem od státu (dávky, plat, příspěvky např. neziskovky) a nezapomeňme na dlužníky bez šance na slušný život. Jsou to ti s omezenou flexibilitou nemění práci ani zvyky, prostě do práce (důchodci do parku), do obchodu, do hospody a domů, vše nejlépe do pěti kilometrů. Mezi těmito tutově najdete.

Neuvěřitelnou smršť slibů, co všechno se udělá a postaví nemá smysl opakovat a hesla jsou také notoricky známa. Vše profesionální marketingová práce šířená profesionálními médii. Jen ta ČT, Český rozhlas a Seznam jsou jaksi na obtíž.

Zabijákem celého projektu je dorůstající mladá generace nezasažena ideologií komunismu, nevychovaná ke stranické poslušnosti, ale hlavně s kritickým myšlením, se schopností si ověřovat a získávat fakta, to jsou ti, kterým jen tak někdo něco nenakuká, nebudou opakovat naučené fráze, mají totiž vlastní.

Já jsem asi výjimka, ač starší, fandím nové generaci.

3 1
možnosti
Foto

V této Vaší větě je asi schováno hodně, cituji: "Pak je nutné něco lákavého těmto skupinám slíbit, žádné elaboráty, stačí hesla." - nejviditelnější z toho byl slib ČSSD zrušit poplatky ve zdravotnictví který přitáhl mnoho voličů s vidinou neplacení třiceti korun za návštěvu lékaře (kdyby takový člověk šel k lékaři každý pracovní den měsíčně by ho to stálo šest stovek na tak absurdní slib skočili).

0 0
možnosti

Voliči AB nejsou tak vidět, protože nevyřvávají na ulicích když volby nedopadnou podle jejich představ.

4 1
možnosti
Foto

Znám tři kusy, které volí AB. Jeden kus je stará žena původně Slovenka, žijící desetiletí v Čechách, tu chápu, protože se jí nejspíš při poslechu slovenštiny střižené češtinou a nesmyslnými frázemi vrací mládí. Pak dva čerství důchodci, kteří nejsou schopni nijak příčetně svou volbu argumentovat. Blábolí cosi o tom, že zlikvidoval tydlencty kmotry, na to, že je největším kmotrem, odpověď nemají. Takže z mého pohledu volí AB lidé, kteří naletěli na jeho PR a hlubší zamyšlení nad souvislostmi je nad jejich možnosti.

5 2
možnosti

Jen tak pro mou zvědavost..voliče jiných stran by jste taky nazvala kusem? Nebo to jsou u Vás voliči ?

5 0
možnosti

Myslím, že má dost hlasů od těch, kteří nemají koho jiného, a tak ....

3 0
možnosti

Tomu se říká "sociální bublina" ....

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Foto

;-D A 1,5 mio kom. A hned po sametu z milionu líných kmánů dav miliony partyzánů:-P A nejen ty profi estébáci dostávali i statisíce odstupného a výsluhyRv

4 0
možnosti

Nevím jak ostatní, ale já bych řekl že ho volí voliči. A jestli takoví či makoví je úplně nepodstatné.

6 0
možnosti

P68e12t56r 35L43a32n76g97e94r

30. 9. 2019 19:41

Znám zastupitelé za ANO a mohu říct, že to jsou velmi slušní a velmi vzdělaní lidé. Takže vaše utěšování, že Babiše volí jen důchodci, chudina a hlupci je poněkud liché. Také na rozdíl od antibabišů respektují, že jsem volil ODS. Prostě to neřeší.

9 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS