Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

hodně zaslepený a jednostranný názor... ale je to naštěstí jen názor, máte na něj právo ;-)

0 0
možnosti
JL

Vase uvaha, pane Jane Lněničko, prichazi ze znalosti mistni "svetove" elity. A to vam davam prikladne uznani. Tim se nevymikate z obcanskeho fora ceskeho lidu. Mluvit o politickem rozhodovani obcanu te ktere zeme, neni moc rozumne. I kdyz to je ten nejvetsi cin z mozku ceskeho cloveka. Rozebirat a kritizovat deni v jinych zemi a neresit ty problemy u nas!!!

Rozhodujici je vysledek a hlavne, jak se ti obcane postavi vuci tem neuspechum ktere urcite prijdou. Pridejme k tomu i tu historii te zeme a mame presny pohled na budouci vysledky a jejich reseni..

0 0
možnosti
PK

Mnohokrát jsem četl jak byl Boris jako starosta Londýna populární. Nemohu to posoudit, nežiju tam. Rovněž dnes mi názor na něj dělá tisk. Fakt je, že nepůsobí na mne jako světový státník, ale byl Chamberlain nebo Wilson, Major, lepší ?

1 0
možnosti
AK

Britští voliči zřejmě udělali tu chybu, že nesledovali ČT24.

Tím se stalo, že podlehli nesprávným dezinformacím, místo aby podlehli těm správným - českým.

A tak uvěřili slibu Borise Johnsona: Dokončit brexit.

Co se dá dělat...

8 0
možnosti

Rv Nesouhlasím! Liberální demokracie není spojena jen s levicovým sociálním konstruktivismem! Její druhou součástí, u nás postkomunisticky prohibitovanou a absentující, je pravice se svobodnými, přirozenými vztahy.

Pravda je, že patologičtí psychopaté začínají ovládat politickou scénu po celém světě! Apokalypsa? Ta se na Evropu řídí z jiných důvodů! :-)

1 0
možnosti
Foto

Stát je většinou vnímán jako instituce, která - kdyby chtěla a kdyby byla vedena těmi správnými lidmi – by nějak mohla zařídit odstranění veškerého zla a veškeré bídy. "Že se máme špatně, je proto, že v čele státu stojí lidé, co si jen hrabou pro sebe a nestarají se o obyčejné lidi.“ Tak zní verdikt veřejného mínění. Jenže lidé , kteří v tomto systému pracují, jednají pravděpodobně stejným způsobem, jakým by jednali jacíkoliv jiní lidé umístění do tohoto systému.

Jak zde debatuji zjišťuji, že říkat lidem, že jejich představy jsou chybné, je k ničemu.

Etatisté, tedy ti co věří v demokratický stát, se pletou ohledně vlastností "státu“ – který v první řadě neexistuje, alespoň ne v té podobě, jak si ho etatisté představují, se zajímají o výsledky a zřejmě je nezajímá, že jsou jako alchymisté hledající pomocí středověkých praktik návod na výrobu zlata. Je to pošetilé, nemožné, ale prodchnuté všemocnou vírou - "co kdyby".

2 0
možnosti
Foto

Problémem je vždy systém, ne lidé, kteří tomu velí.

2 1
možnosti
AT

A kdo nebo co je to nejhorší, jste rozhodl vy? Nebo vám s tím někdo pomáhal?

8 2
možnosti
HM

H92a41n41a 81M72á29r96o11v57á

21. 12. 2019 17:43

Jen maličko puntičkářská drobnost. Když už svého protégé chcete obhajovat, mohl byste si alespoň zjistit, jak se jmenuje. Jinak s vámi samozřejmě nesouhlasím, ať je Johnson jakýkoliv, alespoň nechce znárodňovat kde co jako komunisté a nepaktuje se s palestinskými teroristy.

14 0
možnosti

Jenže Boris Johnson, Donald Trump a Miloš Zeman jedno jsou svojí rácí! :-)

0 2
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 29,95
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik