Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Panu prezidentu ani nenadávám, ani netvrdím, že to není můj prezident, pouze jsem vypíchl pár banalit z jeho "vánočního" projevu, které se budou opakovat třeba i v říjnu.

0 0
možnosti
Foto

Jste vždy to, čím se cítíte být. Záleží prostě jen na Vás.....;-)

2 0
možnosti
ZD

Dosáhl jste výše místních vrcholných blogerů. Po svém si přiohnete a vysvětlíte význam vyřčeného a následně autora v tom svém vysvětlení vykoupete! Vzpomínáte ve zlém na bolševiky a přitom přesně používáte jejich profláklé propagandistické metody.

Když budete vytrvalý - dotáhnete to na ministra.

6 3
možnosti

I79v12o 51Ž87á85č43e98k

4. 1. 2020 20:03

Já jsem odpůrcem pana Zemana. Ale Vám asi nikdy nedojde, že když ho budete kritizovat tak hloupě, jak ho kritizujete, tak mu tím jen pomůžete. Zrovna v těch věcech, které jste zmínil (sociální sítě atd.) mám tendenci souhlasit spíš s ním.

4 2
možnosti
JK

Taky ho nemám rád, ale... Všechno před ale je lež, stará poučka. Zbytek textu je adorace zbožňovaného. Předehra slouží k infiltraci do odlišné názorové skupiny, starý trik, zde zcela zjevný, až naivní.

0 0
možnosti
SB

Oni asi nevědí, že sluníčko někdy svítí a jindy nesvítí a že vítr duje a jindy je bezvětří.

..........................

Ono nejde o to, zda to vědí, či nevědí. Ono jde o to, zda se podle toho chovají.

Ti soudci, kteří v dobách Klementa Gottwalda neblahé paměti odsoudili k trestu smrti toho či onoho politického vězně, též moc dobře věděli, že neudělal to, z čeho byl obviněn a za co byl souzen. Přesto se podle toho nechovali a dali mu trest smrti, který po právní stránce byl naprostý paskvil.

Ono nestačí něco vědět. Vedle toho vědění tady musí býát i ochota zabudovat takovou informaci do vlastních činu a do vlastních rozhodnutí.

4 0
možnosti
JK

Když tedy je shoda na tom, že vědí, chovají se podle toho? Pokud ne, jak by se dle vás měli chovat?

0 0
možnosti
Foto

Určitě je jiný pocit z diskuze s někým, komu jsem tváří v tvář a s někým, o kom ani pořádně nevím jestli existuje, jestli to není jen virtuální osobnost. V něčem digitální technika sbližuje a v něčem zase strašně odosobňuje. Je-li výsledek plusem, toť otázka.

5 1
možnosti
ZD

Diskuse je jako jakákoliv jiná věc, která se dostane do ruky člověku a může mu sloužit nebo vládnout. Diskuse ve virtuálním prostoru umožní diskutovat vícero lidem. Moudrému ku prospěchu. Lidé otevření diskusi si své názory upevní nebo naopak začnou přemýšlet o názorech jiných lidí. Hloupé nebo povýšené ovládne svoboda slova a naplno odkopou svou podstatu.

1 1
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 29,97
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik