Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Tak rychle vyvinutá vakcína - podle mezinárodně uznaných pravidel pro lékařský výzkum by šlo o jejich zásadní porušení. Právě podle mezinárodních zásad máme i my zákonné podmínky lékařského výzkumu, jež předpokládají povinné splnění jednotlivých fází výzkumu (ověřování na zvířatech, na lidech), takhle rychle by to nikdo z civilizovaných zemí nestihl.

0 0
možnosti
LV

Právě jste dokonale předvedl, jak snadno se uchytí a rozšíří dezinformace. Sputnik V byla až pátá sovětská umělá družice. Ostatně proto má číslo V (římská 5) - to Vám nebylo divné??? Sputnik V byla označena nejspíš proto, že tahle družice (která byla ve skutečnosti kosmickou lodí Vostok ve stádiu zkušebních letů bez lidské posádky - pokusná laboratoř) - byla vypuštěna v srpnu roku 1960, tedy právě před 60 lety. Úplně první sovětská družice se jmenovala Sputnik I a byla vypuštěna 4. října 1957.

2 0
možnosti
LV

Sputnik V byla vakcína označena nejspíš proto...

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
DH

D81a63v80i27d 17H86o64r70á63k

11. 8. 2020 23:00

A nemůže mít nějaké vedlejší účinky třeba situace, kdy se člověk (zpravidla muž)

holí vícekrát denně (třeba 3 krát)?

0 0
možnosti
Foto

Blogeři by měli své články ozdrojovat, nejlépe dvěma odkazy na důvěryhodná média. Vy jste to vyřešil originálně a dal jste dvakrát odkaz na stejný článek na Lidovkách. ;-)Nejspíš jste se spletl a chtěl jako druhý odkaz dát třeba link na jiný článek.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS