Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud fakt nevidíte rozdíl mezi 18.10. 2020 a 17.11. 98, pak jste slepý, jako krtek...Rv

3 0
možnosti
Foto

Já bych to srovnal ze srpnem roku 1969.

0 1
možnosti
Foto

Srovnávat to se 17.listopadem je dost mimo....

3 0
možnosti
Foto

Vážený pane, demonstrace byla povolena za dodržení určitých podmínek. Část demonstrantů tyto podmínky hrubě porušila, navíc začala útočit na policii která se zcela po právu snažila zajistit pořádek.

4 1
možnosti
Foto

Část demonstrantů tyto podmínky hrubě porušila, anebo je porušil, část provokatérů dosazená Policií ??? Podle všeho ano. Nic nového.

2 6
možnosti
JL

Nepřipadá mi to jako "zmatek nad zmatek", protože v obchodech u nás každý má roušku, nikdo se nehádá...dnes ulice: roušky i na ulici v prázdné uličce. Staromák - ultras dělali to, co dělají vždy: řvou, házejí rachejtle a perou se s policajty. Většina lidí chápe, že situace je riziková, až na 4% bláznů a těch, kteří půjdou proti systému, i kdyby byl jakýkoliv.

6 1
možnosti
Foto

Nemyslím si, že přesvědčené přesvědčím. Přesto si otevřete odkaz a podívejte se, co zde píší pořadatelé.

1 0
možnosti
MS

Pořadatelé před konáním demonstrace sami komunikovali s fanoušky a dojednali s nimi podmínky účasti. Fanoušci dali předběžný slib, že podmínky dodrží. Takže sami pořadatelé dobrovolně přizvali ultras na demonstraci. Důkaz této komunikace a dojednání podmínek zveřejnili na svých stránkách, kde se mohl podívat jakýkoli čtenář, včetně policie a BIS.

Není překvapením, že na stejných stránkách se následně objeví plačky a to jak organizátorů, tak zástupců ultras.

1 0
možnosti
Foto

Vážený pane, televizní záběry se vám možná zdály zmanipulované. Já sledovala přímý přenos a to hned na několika zdrojích. Kdybyste ho sledoval i vy, viděl byste, že fotbaloví "fanoušci" se vážně přišli poprat a velmi dobře bylo vidět vše co se dělo. Dokud byla povolená část nedělo se nic. Teprve když ta slušná část účastníků odešla, nastala mela a opravdu si začali ti co jim chybí, že už dlouho nerozbili žádný stadion. Přímý přenos je výborná věc.

12 2
možnosti
Foto

Slušná část neodešla. Policie zablokovala všechny východy z náměstí. Nepustila ven ani matky s dětmi. Nevím, co to bylo za nápad střílet mezi klidně stojící demonstranty rozbušky.

0 4
možnosti
Foto

Zdiskreditovány?A to jako proč?HON a další protirouskovi bojovníci mají u veřejnosti velmi malou podporu,celá akce by vysumnela do ztracena.Ty údajní provokatéři je už jen další konspirace, podobná těm s Gatesem, které jistě dost lidí přítomných na této demonstraci věří....

8 2
možnosti
PM

P70e95t13r 37M72u34n41z26a73r

21. 10. 2020 21:17

To už je směšné.

1) Provokatéři - stovky natáčejících mobilů - kde jsou ti provokatéři? Tam jde prostě o něco jiného, takových akcí se prostě účasní i určité malé procento debilů a ti prostě dělaj hlouposti a výtržnosti. Stejné to je s tou vaší demostracičkou. Prostě tam přišel někdo, kdo dokázal ostatní strhnout. Organizátor si to měl pohlídat.

2) Uzavření cest. Koukal jsem na videa a ze všech je patrné, že se z náměstí dalo v každý okamžik odejít.

3) Srovnání s 17.11.1989 je naprosto hloupé. Například možná mě přesvědčíte o opaku, ale nikde jsem neviděl skutečné bití obušky. Dále nevím o tom, že by 17.11.1989 napadali demostranti ještě před zákrokem policejní hlídky, jako se dělo tady.

Takže s tímhle brekotem děte fakt k šípku.

13 4
možnosti
Foto

Kvůli těm kopálistům bylo opravdu částečně uzavřeno náměstí a k odchodu byly určeny tři ulice - Melantrichova, Celetná a tu třetí jsem zapomněla. Ale kdo chtěl slušně odejít, ten slušně odešel. Ultras se chtěli porvat. V přímém přenosu bylo vidět, jak v době kdy lidé opouštěli náměstí, se oni shromažďují na jednom místě a pak šli řádit.

4 1
možnosti
  • Počet článků 385
  • Celková karma 30,17
  • Průměrná čtenost 1022x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik