Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

2021

Po velkém problému pro lidstvo, větší je připraven.

Velký hybatel obnoví věky:

Déšť, krev, mléko, hlad, železo a mor.

Uzřen nebeský oheň padající v mohutných jiskrách.

Pár mladých lidí: Napůl mrtvý to započne.

I přes zášť způsobí mrtvý, že ostatní zazáří

A na vznešeném místě

Objeví se mocná zla

Bohužel 2021 bude pro lidstvo krutý. Zemětřesení a sopečná činnost. Prudce se ochladí. Lidstvo bude mít problém s potravinama.

0 0
možnosti
JL

Nostradama jsem kdysi, když byl docela v kurzu, četl a všechno bylo symbolické, neurčité....nejasné. Takže podle mě druh homo sapiens sapiens nějakou apokalypsu potřebuje, ale kdy bude, je neurčité a nejasné.

0 0
možnosti
Foto

Jak prý říkal Antonín Novotný: "Vbrzku."

0 0
možnosti
PL

P57e88t50r 41L12o78r87e12n34c

29. 11. 2020 19:59

Nostradamos - určitě zajímavé téma.

Ale

s tou třetí světovou... odborníci na Nostradama v 80.letech nás přes železnou oponu (RFE) "natuti" ujišťovali, že Třetí světová coby střet mezi USA a SSSR začne v srpnu 1997 a po ní že bude následovat zcela nový harmonický světový řád...

1 0
možnosti
ND

Ti zvoniči klíči jsou právě ti dnešní geronti, zkuste matematiku

0 0
možnosti
Foto

Když jsem horlivému diskutérovi právě toto namítl, odpověděl: "Pokud toho budete schopen, zkuste počítat se mnou. V tom významném roce 89 ́ jsem pár dnů předtím (které by se dokonce na prstech jedné ruky nechaly spočíst), než došlo k oné události v Praze na Národní třídě oslavil své 9-té narozeniny." Pod mým minulým blogem jsou od něho i další perličky, myslím, že to celé nemyslel vážně. Jeho stóry je pro zasmání, myslím, že jí někdy využiju.

0 0
možnosti
Foto

Fatální apokalypsa je zapsána přímo v genech lidstva. Ani si neuvědomujeme, jak často a jak blízko je to ke katastrofě vyvolané lidmi. A když se k tomu přidá přírodní událost, je na katastrofu zaděláno.

Lidstvo má problém spolužití a ten eskaluje a latentně nabývá stále větších rozměrů.

1 0
možnosti
ZJ

KAŽDÝ ŽIVOT JE KATASTROFICKÝ.

KONČÍ SMRTÍ !

0 0
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 29,95
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik