Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P16e33t20r 31S22k97á12l16a

12. 1. 2021 11:57

Autor se evidentně domnívá, že do restaurací chodí lidé za jediným účelem a to opít se. Jestli to tak dělá on nebo je jen špatně informován, těžko říct. V každém případě je těžké chápat jeho agresivní vyjadřování. Jinak samozřejmě s demonstrací nesouhlasím. Nesouhlas se ale dá vyjádřit i bez primitivního napadání.

1 2
možnosti
Foto

"Demonstranti volali po tom, že chtějí převzít zodpovědnost za sebe a za svou rodinu, ....", nějak ale zapomínají na svou odpovědnost při přenosu viru na ostatní.

Vláda se podle mne nejeví jako neschopná, to určitě ne..... Ona totiž neschopná skutečně je! Chaotická, nezodpovědná, populistická až diletantská.

Vám, autore, plný souhlas a R^.

2 1
možnosti

Bezezbytku s vámi souhlasím - já jsem to ještě v průběhu té taškařice psal, OTEVŘEL BYCH ČESKO, oni by se všichni nestačili divit.

A i když jsem hudebně hluchej, ta hymna byla tak falešná, že tahala za uši i mne.

5 1
možnosti
ZZ

Viděl jsem kousek záznamu té demonstrace - a bylo mi z té snůšky "demokratů" smutno.

Nevědí co činí - jen se perou za své vlastní zájmy, bez ohledu na ostatní.

;-(;-(;-(

4 0
možnosti
Foto

Spolčení hlupců je bezva kniha fakt. Přeložil Žantovský? Zato tento Váš styl je v tom divném štěkotu jako od téch, co o nich píšete, nebo spíš jako od slavného Jambora. Ne že by v textu nebylo pravdy i dost. Landa...no jak píšu jinde. Neuděláš-li rozumněji a konstruktivněji a lépe něco ty, nezvedneš-li zadek a pouze sis přenesl hospodu jako chytrý do klávesnice, dáš šanci pracovitým zarputilým tahounům typu všelijaký Landa, co něco udělá, sebere, vymůže si a má tah na branku jít povídat do sněmovny. Lekce pro nás všechny. Všechny, co by s větším citem a s menším kalkulem šli o problémech lépe mluvit...kdyby kdyby... Ano, vláda dala lidem arzenál. Bohužel. Landa využil občanskou možnost. Máme smůlu, ale mohli jsme tam stát na jeho místě každý, komu na zmatcích vlady něco vadí.

Že se na té demonstraci přiživí kdekdo...jasné. Že je to nuzota exstátníka, taky. Ale vážné bych šetřila s primitivním ...nejradši by poslali své rodiče do covidového lágru. Nevím. To už vám nejde pak věřit nic. Co mne mrzí hrozně, že se zkràtka neozvali a do sněmovny nešli zástupci podnikatelů ...osobností je u nás dost...mnohem dřív, že se nechal narůst vztek do těchto zbytečných rozměrů, zktàtka než přišel Landa...co udělá šou, kde jsou na demonstraci typy k pohledání. A pak je krok od toho, aby někdo napsal článek o podnikatelích a prodejcích, co nutní pro ekonomiku jsou! ...a vyznělo to zbytečně jako boj proti mandelince...

3 4
možnosti
Foto

Jen na okraj: "Spolčení hlupců" je skvělá kniha amerického autora John Kennedy Toola.

3 0
možnosti
MJ

Nepřispíval jste před rokem 89 do Rudého práva? Je to napsané ve stejném stylu...

12 8
možnosti
MK

Ve slušné diskusi bývá zvykem přinášet argumenty a protiargumenty.

V diskusi hlupců argumenty absentují a hlupci napadají oponenta. Toto tady předvádí značná část diskutérů včetně autora blogu.

3 5
možnosti
PP

jestli máte alespoň trochu soudnosti, budete se za tenhle výplod hodně stydět

7 5
možnosti
JH

Musím říci, že mě tento blog překvapil dost nemile, byl jsem od autora zvyklý na rozumné příspěvky. Tohle svojí dikcí připomínalo propagandu proti "nenažraným kapitalistům tyjících z mozolů lidu".

Netušil jsem, že podnikatelská obživa se rovná rejžování prachů (tohle se , pravda, často slýchávalo před rokem 1989), že touha po normálním životě je přání hédonistických slastí, že myšlenka chránit rizikové skupiny je vlastně maskovaná snaha nacpat je do lágrů.

Spusta lidí je v těžkém průšvihu, jejich živobytí padá dolů, vznáší se nad nimi hrozba krachu a dluhů. Je tak těžké pochopit, že jsou nervózní a zoufalí?

11 5
možnosti
OT
  • Počet článků 386
  • Celková karma 29,94
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik