Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když se podívám na ten náš kapitalismus, lidi kteří ho tvoří, jak ke svému jmění přišli, je to tak smutný pohled, že je lepší si z toho dělat srandu. Některé reakce jsou podobně vylízané jako z dob psychicky narušeného senátora McCarthyho.

0 0
možnosti
Foto

Ironii chápu a i bych se jí zasmál, kdyby to dvě třetiny spoluobčanů nebrali jako pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za tyto i další reakce, pro dnešek toho bylo dost. Nerad bych se stal na svém blogu závislý. Zábava to je, ale čeho je moc, toho je příliš.:-)

0 0
možnosti

Tak to jste odpadl dost brzo. S takovým přístupem ten nový svět nevybudujete

2 0
možnosti
Foto

Velcí výrobci, kteří často bývají terčem fanatických útoků takzvaných levičáků, produkují zboží téměř výhradně pro uspokojení masových potřeb obyvatelstva. Podniky produkující luxusní zboží pouze pro bohaté nemohou nikdy dosáhnout takového rozsahu jako velkovýrobci. A dnes jsou to právě lidé pracující ve velkých továrnách, kteří jsou sami hlavními spotřebiteli v továrnách vyráběného zboží. Rozvoj kapitalismu je založen na právu každého podnikatele sloužit svým zákazníkům lépe a-nebo levněji. A tato metoda během poměrně krátké doby přetvořila celý svět a umožnila nebývalý nárůst světové populace. Navzdory veškerému užitku, který přinesl, je kapitalismus neustále napadán a kritizován.

1 0
možnosti
Foto

Některé reakce jsou stejné jako když jsme si dělali legraci z komunistů, zkrátka dělat si psinu z momentálně zastávaného světonázoru, se u některých individuí považuje za přestupek, přečin a nejlépe trestný čin jak to bývalo kdysi. Lidská omezenost jest nekonečná!!!

2 0
možnosti

Já jsem doteď měl takové mlhavé povědomí, že jste jen pomýlený zastánce a budovatel nových pořádků. Teď jste se dokonale odkopal. Jste je ubohý, závistivý a hloupý šmejd.

3 2
možnosti
Foto

Na rozdíl od vás jsem slušný, ale s tím nic nenaděláte, prostě jste se neudržel.

3 0
možnosti

P74a60v68e28l 81V55é94b36r

14. 4. 2021 20:32

Autor si jaksi neuvědomuje, že prvotní jsou podnikatelé. Bez nich nejsou zaměstnanci. Zaměstnanec je vlastně člověk, který neumí, nebo nechce být podnikatelem a proto si musí najít podnikatele ochotného vzít na sebe jeho břímě rozhodování a zaměstnat ho.

2 0
možnosti

U Kellnera vážilo to břímě desítek tisíc zaměstnanců tolik, že ho na lyžovačce neunesla helikoptéra a spadla.

1 0
možnosti
Foto

Pane Lněničko kapitalista je člověk, který "vyznává" kapitalismus, tj. společenský řád založený na soukromém vlastnictví výrobních prostředků. Co je na tom tak špatného.

1 0
možnosti

Soukromé vlastnictví výrobních prostředků bylo i v otrokářství.

2 0
možnosti

Když (nejen) komouš nemá argumenty, tak vytáhne hloupou ironii.

4 0
možnosti

P24a44v43e49l 79V20é89b38r

14. 4. 2021 20:38

U komoušů je to ale obzvláště výrazné, protože ochota vyznávat tuto zvrácenou ideologii je nutně spojena s úchylkou v myšlení.

2 0
možnosti

DK své panství velmi mění a alokuje kapitál velmi pestře, takže EH se například po prodeji tepla z PT frantikům trochu pozměnil,ale Dan jak ho pamatuji spí celkem klidně, pokud tedy v noci nepracuje na nové akvizici.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS