Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P82e91t83r 76B78u39r87i58a80n

11. 5. 2021 18:18

Celé ekologické hnutí založeno na něčem odlišném: na neziskovosti a spravedlnosti. Ekologové dokonce žádají nejen zdravé životní prostředí, ale i sociální spravedlnost, změnu systému. Žádají neziskovost!

Zdroj: https://lnenicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=770487

;-D;-D;-D bomba. Neziskovost, spravedlnost...dokonce sociální spravedlnost.

Tu si nepřejte, pane Lněničko, protože kdyby opravdu existovala, tak lemplové a jiné vyžírky, co nic kloudného netvoří, by utřeli hubu a páni fabrikanti a jiní boháči by si polepšili tím, že by tyto žvastouny nemuseli zdarma živit a zůstalo by jim tak to, o co se sami zasloužili. Buďte rád za ten sociální banditismus co tu dnes máme, kdy každé netáhlo může v pohodě přežívat z peněz druhých.

0 0
možnosti

" ... Celé ekologické hnutí založeno na něčem odlišném: na neziskovosti a spravedlnosti ... " :-)

Netvrdili o sobě něco podobného exponenti jednoho "hnutí" v minulém století? Z jejichž činnosti se vzpamatováváme dodnes.

1 0
možnosti

My jsme skutečně divný stát ! Máme zaostalou infrastrukturu - tedy se bádá o kanále. Pokrok, o rychloželeznicích se začíná mluvit ! Byty nejsou, (v baráku se uvolnil - 30 zájemců) - nemáme Stavební povolování. - rarita ! ...

Stát samotný je přemnožován úřednictvem, prachy nejsou ! Covid potvrdil nefunkčnost - pružnost úřadů ! To co ještě funguje - např. elektronický vstup do Katastru nemovitostí - už je to nepochopitelně komplikováno ? Reformy také nejsou, zejména ta Důchodová. Vážně, co se to s námi stalo, že jsme tak zaostali? Souhlasím s autorem Co po nás zbude ? ... :-)

1 0
možnosti

Tak když stát řídí 8 let člověk, který neumí zapnout počítač a je duchem i činy v době normalizace, tak to pak také vypadá...

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS