Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P19e26t66r 46B18u81r17i56a74n

22. 6. 2021 11:25

Zatímco se v Evropě chystá nepodmíněný příjem...Co se týče montoven u nás, většinou v těžkých provozech pracují Vietnamci.

;-D to jsou kvalitní blbosti, takhle se to má dělat před komisí, když se hraje o důchod na hlavu.

A tohle je taky pikantní:

Stále do blba lpíme na zkušenostech z období totality, tím pádem si sebevědomě myslíme, že veškeré změny systému jsou „neomarxistické“ výmysly vedoucí do nesvobody.

A hned k tomu: Vždyť lidstvo žilo bez kapitalismu stovky let, ne-li celá tisíciletí, a tak je dost velkou záhadou, proč by najednou mělo být odsouzeno mu na věčné časy sloužit.“

To je ono, vzhůru do svobodymyslné otrokářské společnosti šmrncnuté honem na čarodějnice, morovými ranami, hladomory a jinými pikantnostmi středověku. Hlavně pryč s tím prokletým kapitalismem, který za pouhých 200 let dokázal vyřešit všechny problémy chudých, které zde byly neřešitelné 5 000 let.

1 0
možnosti
Foto

Tihle samozvaní ochránci chudých, by je asi raději nechali umřít hlady, než by jim dovolili pracovat v nelidských podmínkách pro kapitalistického vykořisťovatele.

1 0
možnosti
PB

P98e26t65r 62B69u61r95i71a19n

22. 6. 2021 11:29

Pan Lněnička se zřejmě domnívá, že před 100-200 lety, kdy ti lidé neměli příležitost pracovat pro nadnárodní společnosti, žili nepoměrně lépe, v relativním blahobytu a zázemí.

Ovšem už nedokáže vysvětlit, proč se ti lidé na tu práci v těch fabrikách nevykašlou a nežijí dál tak, jako by tam žádné nebyly.

0 0
možnosti
JL

Neslouzil jste u pohranicni straze pane Lnelnicko? Tam jste bez slitovani strileli migranty a nepotrbovali jste k tomu helikoptery a rychle cluny.

1 0
možnosti
Foto

Asi jste si nevšiml, že cituji z článku Waltera Krafta: Je budoucnost Evropy islámská. Ale sloužil jsem u vrtulníků, v případě potřeby jsem připraven bojovat za Prahu jako ti naši hoši v Afganistánu.

0 0
možnosti
MS

Zajímavé čtení. Jen bych vynechal ten rozhovor pro lidové noviny. Srovnávat 30 let kapitalismu, s několika stoletími otrokářství a dělení lidí na stavy je hodně mimo.

1 0
možnosti
PK

Že by v českých montovnách prscovali ve větším Vietnamci? To mi je novina ...

3 0
možnosti
PK

oprava - pracovali ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 385
  • Celková karma 30,17
  • Průměrná čtenost 1022x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik