Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L96i40b50o38r 81B62í18l95e81k

24. 6. 2021 16:23

Měl byste se zeptat paní Černochové a Langšádlové, jemného pohlaví, co s tím chtéjí jako dělat

0 0
možnosti
Foto

Střední skupina Českých vojsk se stahuje z Afghánistánu a to je v každém případě dobrá zpráva. Boj za Prahu dopadl dobře, Praha stojí a stát bude pokud nám to naštvaní Afghanci nepřijdou vrátit R^

0 0
možnosti

Afghánistán je pozůstatek Bushovy éry, kdy se tento prezident rozhodl, že zatočí vlastenecky po ÚTOKU NA AMERIKU se zlobivými muslimy na celém světě. Víme, jak to bylo: USA zatočily s Afghánistánem, pak s Irákem - rozjeli tím velkou muslimskou teroristickou ofenzívu zvanou ISIS. Pentagon byl spokojen, protože nyní mohl bojovat zase pro změnu s ISIS. IS byl před pár lety údajně poražen a nastoupili prezidenti jako Obama, Trump a Biden, kteří nemají pocit, že je nutno okupovat trvale všechny muslimy. A tak se Američani tak nějak stáhli z Iráku, tak nějak ze Sýrie (kde vlastně nikdy nebyli) a tak nějak se stahují z Afghánistánu. Je to drahé i pro bohatou Ameriku bojovat se zlobivými muslimy. A co jsme tam dělali my? Přece provázíme své kolegy z NATO a současně zacvičujeme své vojáky, aby uměli válčit, kdyby něco....Západ se spoléhal od 2. světové války na USA a teď vidí, jak už na vzestupu je Čína - budoucí technologický vládce planety. Tak to v idím jako stratég od PC já. Vidí to někdo jinak? PS: Heslo V Afg.bojujeme za Prahu je pitomost.

0 0
možnosti

Vy budete asi mladsi rocnik a rok 1979 vam nic nerika.;-D

0 0
možnosti

Hodně se svádí na Sověty, že to tam rozvrátili. Už na počátku 80.let jsem od chytrých, i tenrát byli chytří, odborníků slýchával - základní motiv sovětské agrese nebylo rozšíření socialistického tábora, ale omezit intenzivní pronikání radikálního islámu do asijských republik SSSR. Se všemi negativy jak je známe. Je to tam hodně složité.

1 0
možnosti

Do okupace části Afghánistánu Rusáky tam žádný radikální islám nebyl. Ti Vaši chytráci z Vás jen dělali hlupáka. Nebo naivně zkoušíte dělat hlupáky z nás...

2 1
možnosti

G72e98o78r94g43e 28H69o92l79y

23. 6. 2021 19:47

Doporucuji roman od Rudyarda Kiplinga, Kim

- v jeho glossary je, ze byly (myslim) 3 Anglo-Afghan valky a v te druhe tam Anglie poslala 10,000 plne vyzbrojenych vojaku a vsichni byli pobiti az na jednoho, aby mohl rici doma jak ti ostatni dopadli (tehdy jeste nemeli internet)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS