Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

L86i48b21o84r 81B74í12l10e46k

15. 7. 2021 14:15

Já radši vidím schované špinavé neostříhané haksny ve fuseklích, než naživo, aspoň se mě nezvednete z toho bachor, chcete taky aby šedesátnice nenosily podprsenky?

0 0
možnosti
PB

P42e84t53r 72B45u22r53i32a21n

14. 7. 2021 23:16

Pokud jsem kdy chodil na demonstrace, doufal jsem, že se vezme to dobré z kapitalismu a to dobré ze socialismu...

Vy nevíte za co jste cinkal? Vy jste tehdy nepochopil, že zrušením 4.článku ústavy se socialismus nutně rozpadne? vy jste věřil v nějakou sílu, která vám ponechá sockovaté výhody socialismu, nastolí všechny páky a úroveň kapitalismu a vy budete jen žrát výhody, žrát a žrát? Opravdu?

No to potěš.

6 0
možnosti
JH

Čím dál více věcem kolem sebe nerozumím, což je vzhledem k věku logické. Jen bych jednou strašně rád seznal , v čem vlastně tkví to nefalšované pohrdání, zdroj obrovské srandy, z toho, že si někdo do sandálů navlékne ponožky...

To hýkání pořád ne a ne pochopit.:-)

3 0
možnosti
JD

Cibule je základ státu!

0 0
možnosti
VV

Mate pravdu.

Treba zeme Badenwürttemberg je proslula vynikajici Schwäbische Zwiebelrostbraten.

A opravdu je to stat a ne korupcni stat jako ..... -

Aby mne zde zase ti pseudovlastenci nerozsapali.

0 0
možnosti
PK

Nejdražší žlutou cibuli jsem koupil v LIDLu tak před 6 týdny - 1kg za 29. Byla skvělá, na etiketě Nový Zéland. Vaší ceně se může blížit tak šalotka. S česnekem je to horší - ani český není super, tak na úrovni španělského. Prý ten český bývá ze španělské sadby.

0 0
možnosti
JS

Ohledně česneku nesouhlasím. Lze koupit český/moravský/ česnek, ale není za cenu čínského nebo španělského. Já si ho pěstuji sám a ještě mám zbytek z loňské sklizně a je ve skvělé kondici. No a už sklízím letošní.

Takže to shrnu: český je super, ale musí to být ze sadby u nás vyšlechtěné.

Takových odrůd je několik desítek.

4 0
možnosti
  • Počet článků 385
  • Celková karma 29,89
  • Průměrná čtenost 1022x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik