Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Tak za ty peníze byste politiku nedělal, ale jiní si mají ještě zmrazit platy ?

To je tedy logika.

0 0
možnosti
LU

Vy si fakt myslíte, že plat politika je jeho hlavný príjem?

V Británii boli zverejnené náklady na volebnú kampaň a plat za celé funkčné obdobie. Volebná kampaň u viacerých presiahla sumu ich možného platového príjmu za celé volebné obdobie.

1 0
možnosti
LU

Slovensko takisto nezmrazilo platy politikov v roku 2020 a 2021R^

"Po dlhej dobe sme sa ocitli v situácii, keď naša ekonomika zaznamená pokles, čo pocítia nielen bežní občania, ale aj politici. "

Plat politikov klesá resp stúpa podľa ekonomickej situácie štátu. Ekonomika klesla, ak sa platy politikov nezmrazia tak logicky aj ich platy klesnú.

Poslanci prišli v roku 2020 o 500 € mesačne, prezidentka o 2000€ mesačne.

https://www.aktuality.sk/clanok/844718/poslanci-si-platy-zmrazovat-nebudu-zarobia-o-500-eur-menej/

1 0
možnosti
OT

Slova maestra Stanjury.......„Osobně považuji celoplošné slevy na jízdném za chybné, celý tento princip je chybný. Znám plno seniorů, kteří z toho nic nemají, protože nepotřebují nebo nemohou cestovat. Systém, tak jak je teď nastavený, nepovažuji za spravedlivý. Každá pomoc musí být adresná,"......

Neuvěřitelně nelogický a sprostý blábol. Stanjura patří do blázince nebo do lochu.

7 0
možnosti
JL

Vracíme se do doby ve znamení ODS, Klaus a Nečas, rozdíl bude jen v tom, že padáme do pěkné krize a "greenizace" zostří všechny sociální rozdíly ještě více. Taková je realita. Daně korporacím by mohly leccos vyřešit, ale jak známo: nikdo nechce jejich daně zvyšovat, PROTOŽE by mohly snadno utéci, zatímco 99,9% občanstva neuteče, takže komu se zvednou daně? Kde se bude škrtat?

2 0
možnosti
MK

Kdyby Babiš skutečně chtěl mrazit nějaké platy, mohl ten návrh podat mnohem dříve. Ve Sněmovně měl většinu a senátní veto by hravě přehlasoval. A protože i ten geront v Lánech by tehdy ještě udržel pero určené k podpisu tohoto zákona, tak by zákon bez problémů platil.

Kdyby Babiš opravdu chtěl. Ovšem, to se nestalo.

6 2
možnosti
LH

kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody:-P

3 0
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 29,95
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik