Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Steve Kirsch, Jessica Rose a Mathew Crawford vypracovali 60stránkovou analýzu, která odhaduje počet zemřelých po vakcíně ve Spojených státech amerických (https://www.skirsch.com/covid/Deaths.pdf) a závěr této analýzy uvádí, že: "Jednoduchá analýza ukazuje, že je pravděpodobné, že k 28. srpnu 2021 bylo současnými vakcínami proti COVIDu zabito přes 150 000 Američanů." "Neexistuje žádný důkaz, že tyto vakcíny zachraňují více životů, než těch životů, které si vezmou. Naše podrobná analýza ukazuje, že zabíjejí dvakrát více lidí, než je zachráněno před COVIDem, a naše čísla jsou statisticky významná."

"Nabízím akademický grant ve výši 1 milion amerických dolarů každému, kdo může prokázat, že faktor zjištěný v analýze je chybný minimálně o 4 řády v jakémkoli směru a také každému, kdo může poskytnout přesnější analýzu se správným faktorem."

Steve Kirsch dále uvádí, že: "Podle několika nezávislých analýz, které jsou zde shrnuty (https://www.skirsch.com/covid/Deaths.pdf), je úmrtnost na vakcíny proti COVIDu v USA nejméně 400 úmrtí na milion dávek. To je 800 úmrtí na milion plně očkovaných.

0 0
možnosti
VB

Zcela střízliví investigativní novináři (např. američtí) informují o tom, jak je dr. Fauci, poradce prezidenta Bidena pro covid-19 a očkování, namočen do financování výzkumu v čínské laboratoři, u níž je podezření na nepovolený, velmi rizikový výzkum s ev. úpravou koronaviru. Nejde jen o dr. Fauciho, je v tom podezření či i částečné potvrzení některých věcí kolem týkající se dalších lidí. Je to možná jeden z důvodů, proč panuje kolem vakcín proti covidu taková divná globální hysterie (zčásti ji vyvolávají jedinci z různých zemí, kteří na tom mají docela slušný byznys). Na covid-19 se v Evropě v průměru umíralo ve 2 % z infikovaných, nyní umírá část očkovaných, protože u nich vakcíny nefungují jak by měly a mají i jiné vážné nemoci, část očkovaných zemřela v časové spojitosti s očkováním. V lepších zemích se na covid umíralo pod 1 % z infikovaných (Dánsko, Norsko), v horších zemích kolem 3 % úmrtí z infikovaných (Itálie).

1 1
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 29,94
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik