Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mohl by nám autor sdělit, co jako komunisté za posledních 32 let dokázali, kromě toho, že hnípali v Poslanecké sněmovně, slavili První máj, zpívali na hrobu Gottwalda Internacionálu a znevažovali památku jimi popravené Milady Horákové? Pokud skutečně vznikne potřeba nástupu nějaké sociální strany, je zde pořád ČSSD, která na politické scéně zastupuje levicové křídlo. Komunisty už tady nikdo potřebovat nebude. :-/

1 0
možnosti
Foto

Ano, vrací se s každým Vaším článkem. ;-D

2 0
možnosti

P98e32t39r 94B37u19r26i41a49n

23. 11. 2021 13:37

Naprosto nechápu smysl tohoto blogu, leda že by byl samoúčelný s cílem vyvolat nějaké neexistující napětí a podsunout lidem potřebu komunistů.

Vládě, která nebyla ještě ani ustavená, natož potvrzená podvrhnete nějaké zlé úmysly, které podle vás určitě spáchá. Snížení počtu úředníků aplikujete nelogicky jen na pracovní úřady, kde jsou asi ti úředníci nejviditelnější, i když vláda má stovky uzavřených budov s desítkami tisíc neviditelných zaměstnanců.

Insolvenci pokládáte za újmu neplatičů, i když je to naopak nástroj okrádání věřitelů právě z jejich strany.

Neplatiče s deseti exekucemi vydáváte za oběť systému s tvrzením, že se z toho nemají jak dostat. Mají. Stejnou cestou kterou se do toho dostali jen v opačném směru.

A o tom, co se odehrává podle vás v hlavách podnikatelů, píšete tak sugestivně, jako byste v té hlavě byl osobně.

O komunistech naznačujete, že to byli sociální mesiáši, které zde bude znovu třeba. Nebyli. Naopak. Vláda komunistů byla jedním z nejkořistnějších systémů. Měli, oproti kapitalismu, naprosto minimální sociální systém a v něm prvky, které od kapitalistů obšlehli a ještě měli tu drzost je vydávat za své.

Komunistická ideologie nestojí na sociální soudržnosti a smíru, ale naopak na jeho rozkladu a štvaní lidí proti sobě. Proto je zločinecká.

Komunistická ideologie stojí pevně na nenávisti (Marx-Leninismus).

3 0
možnosti
Foto

Komunisti mají sociální cítění?

A mohl bych to vidět?

3 0
možnosti
Foto

Už jste přidal přihlášku?;-D

1 0
možnosti
Foto

Dodneška komunisty nemám rád, ale je to tak, že nikdy nikam nezmizeli. Jen se rozpustili do všech možných stran. Problém není v marx-leninismu, ale v touze po moci. Ideologie je jen plášť, který si psychopati obléknou.R^

4 0
možnosti

Vážně myslíte že jen komunisti touží po moci? Ideologie je jen plášť - jejich klasická ideologie je mrtvá, vždyť nebudou mít za čas ani dělnickou třídu, tzv. hegemona:-(

0 0
možnosti

Ve Vašem životopisu máte podle mne chybu - jste čelný představitel, t.j. přední, možná jediný, ne čelní. I když čelo máte.

0 0
možnosti
Foto

Za to mohou komunisti.

0 0
možnosti

Jiří, vybízím k zamyšlení. Jsou si lidé rovni? Já říkám, že ano. Pochopitelně, nejsou to zvířata. Ta rovnost ovšem končí. Kdy? V okamžiku, kdy mají prokázat své schopnosti. Ty jsou přirozeně rozdílné a nemá to nic společného s ideologií. Následně tedy tkz. bohatí - chudí prostě budou. Následně jde o charakter společnosti. Jak se vypořádá s tím posledním - Nikoliv s prvním. Je obžalobou režimu do r. 1989. Že na západě, bylo více sociálna, jako v ČSSR socialismu. Čísel kopec, od délky dožití, přes kvalitu života, po úroveň ŽP. Toto je program a cesta. Svobodná a tržní, bohatá spolččnost. Úroveň Veřejných služeb - Zdravo - po důchody. Dnešní Sci - Fi Ruska, Kuby, Venezuely, o Koreji ani nemluvě. Vrhat se na ty "bohatší", ni neřeší. Proč KSČm, podporovala Oligarchu, to pro změnu - Nechápu dodnes ! ...:-)

4 1
možnosti

Váš názor - nevrhat se na bohatší - je sporný. Vycházíte z předpokladu že všichni dejme tomu podnikatelé jsou andělé. Ale najít "optimum" není jednoduché, v tom souhlas.

K tomu KSČm - kdo dělal levicovější politiku - mzdy, důchody, zmírnění exekucí ... Tak pravil Dolejš - málo studujete stranické dokumenty:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak sociální smír se tomu říká, takže někdo se zadluží tak, že má deset exekucí, ale platit nemusí, abychom měli sociální smír? A když Vám budu dlužit a nebudu to splácet, tak to necháte být, protože sociální smír?

5 1
možnosti

Co je to exekuce? Já říkám, že vrchol demokracie. Člověk dostal právo volby. Chceš žít normálně, nebo být v problémech? Neznám 1 osobu, která by se dostala do dluhů vlivem toho, že neměla na rohlík ! :-)

3 1
možnosti

J34a30n 81M26a94r79e78k

22. 11. 2021 23:40

Toto jsem tvrdil hned po tom, co se rozjásaný lid radoval z toho, že se bolševici nedostali do parlamentu. Důvody, které uvádíte sedí. Soudružka Konečná se jen lišácky usmívá a ČEKÁ. Komunisti na rozdíl od demokratů nespěchali a vždy jim čas pomohl.

1 0
možnosti
  • Počet článků 385
  • Celková karma 30,17
  • Průměrná čtenost 1022x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik