Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Možná z toho plyne ten zvrácený pocit, že za komuny bylo líp. Takové nadšení pro okamžik výhry nad Rusáky, takové štěstí z vás sálá.

Já teda naopak bych vyměnil všechny zápasy s Rusákama za svobodu, ve které jsme mohli žít už dávno. Nic nám nevrátí dětství, které ve svobodě chutná jinak. Neneseme si pak takové jizvy do života, jakou ukazujete vy falešný pocit štěstí, když agresor řinčí zbraněmi a vy jo občas porazíte hokejkou.

Jednoznačně je správné vyřadit agresora ze sportu, každou prohrou by byl ublížený a každou výhrou by oslavoval Putina a jeho válku. Byla by to mnohem horší propaganda, než jako mohou používat nyní. Ještě si pamatuji povinné uctívání ruských sportovců, a nedostatečné nadšení bylo potrestáno.

3 0
možnosti
Foto

Při čtení článku jsem jenom zíral. Tohleto snad autor nemůže myslet vážně. Rv

2 0
možnosti
PK

Ano, jediným legitimním místem pro boj v 21. století by měla být sportovní aréna!

Zdroj: https://lnenicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=787257

Přesně tak. Tak proč ten ruskej válečnej zločinec měří své ego ve válečném konfliktu?

Je hloupé, že Rusové byli z tohoto sportovního klání odstraněni.

Je to naopak v pořádku a jediné správné řešení. Nevidím jediný důvod, proč by zástupci válečného zločince, vraha a zloděje, měli mít přístup k soutěži, kde se má bojovat čestně. Nehledě na to, že slušný člověk se s tímhle ruským hnusem, nebude zahazovat. Už to prosím pochopte.

Soudruh Putin může svému národu celkem oprávněně hlásat, že Rusům všichni ubližují, a že se dokonce bojí síly jejich hokejistů.

Zdroj: https://lnenicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=787257

Oprávněně to hlásat nemůže, protože je to lež. S tou ovšem ten malej skřet nemá problém. Ostatně celé rusko je postaveno na lži. A síla ruských hokejistů? Ano, tu uzná asi každý. Z druhé strany je fakt, že tenhle obrovský národ ani nic jiného pořádně neumí. Hrát hokej, chlastat, krást, vraždit a plenit cizí území. Takže pár těch hokejistů se tam zřejmě najde.

A Eurovize? Tak tam, kdyby vyhrál kdokoli, je mi to úplně jedno. Tak jsem rád, že jste nám tuto informaci sdělil. Mějte hezký den.

8 1
možnosti
JK

Nedokážu si představit, že by některý z týmů proti okupantům nastoupil. Ale pokud vám tak chybí, můžete sledovat dechberoucí mače mezi Běloruskem a Ruskem. Možná příště pozvou i Eritreu a Venezuelu. Zdejší rudá parta se pak může rozplývat nad vysokou úrovní zápasů. Třeba nastoupí i váš idol Vladimír.;-D

5 0
možnosti
PN

Kdyby bylo padni komu padni, tak USA, Britanie, Francie, vsechny zeme NATO, Saudska Arabie nemohou vubec nikam.

0 2
možnosti
JD

J79a21n 10D44o56u40š23e96k

15. 5. 2022 19:55

Sportovní klání byla vymyšlena jako náhradu krvavých bojů. Fungovalo to tak třeba i mezi starými Skotskými rody a můžeme se podívat kamkoliv. Zářným příkladem budiž olympiáda. Rusko ukázala že o podobný způsob měření sil nemá zájem. Takže páčko.

4 0
možnosti
JD
JD

Třaskavé téma a skoro celá úderka je zde!

Karma.

1 0
možnosti
MK

Co je na tom třaskavého? Rusáci se chovají jako zvěř a nikdo s nima nechce nic mít.

Divíte se tomu? Nebo snad fandíte Putinovi,

8 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 2
možnosti
MK

Boj muže proti muži? Putin takové nabídky dostal a ani na ně neopověděl. Zbabělec!

Rusáci mi na mistrovství ani trochu nechybí. Naopak jsem rád, že se nemusím koukat na ty jejich kožené ksichty. Ani to jejich zahazování nechtěných medailí mi nechybí.

11 0
možnosti
JK

Sportovně chybět budou, ale v současnosti nemají na podobné akci co dělat.

9 0
možnosti
  • Počet článků 385
  • Celková karma 30,17
  • Průměrná čtenost 1022x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik