Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Svoboda doslova:

"Netuším, kdo rozpoutal válku. Nevím, jak to je. Pravda je relativní. Rusko jako agresor? Může to být mýlka."

Co na tom chcete hájit nebo omlouvat???

3 1
možnosti

Nevím jestli nepochopení blogu předstíráte, nebo jste ho opravdu nepochopil. Svobodu ( jako člověka) v něm nikdo neobhajuje. Každopádně jste dle mého v prvním případě manipulátor, ve druhém hlupák.

5 0
možnosti
Foto

Režim zatím není tak zlý, jen trochu utahuje šrouby. Ale s jídlem roste chuť, mnoho politruků, inkvizitorů a všech těch různých mediálních aktivistů, fakt-checkerů, elfů a jiných darebáků ucítilo příležitost. Je třeba se bránit !!

4 5
možnosti

Jestli po slově "totalita" chcete vyprázdnit i význam pro "politické procesy", tak na to jdete dobře.

3 0
možnosti
Foto

Co napsat do diskuze? Věděl bych, i odkazy bych dal, ale mám riskovat další ban? Už přemýšlím jako kdysi. Tak alespoň udělím inteligentní karmu. To by mělo být bez problému.

5 0
možnosti
Foto

Od Vás inteligentní karma? Dovolte, abych se mírně pousmál ;-D.

2 3
možnosti

To je pořád dokola. Jako "Poučení z krizového vývoje". Učitelka o hodinkách a holinkách. Voják o mobilizaci a kanalizaci. Děkan zase o významu Muzea a mauzolea. Kdo je nazve pomatenci, navíc placenými státem? Zahajuje politické procesy. Poučení? Pravda, znikají z toho i názorová procesí ... :-)

4 0
možnosti

Lhaní a agresivita nejsou názor.

7 0
možnosti

Naprosto s vámi nesouhlasím. Pletete hned několik věcí dohromady.

Tak předně. Svoboda se omluvil za nevhodně zvolená slova a dá se to respektovat. Někdy člověk omylem vypustí něco, co se dá pochopit jinak, než bylo původně zamýšleno. Důležité je, si to uvědomit a pokud je věc špatně pochopena, klidně se i omluvit.

Tušl ... tak toho uvést v souvislosti se Svobodou je dosti troufalé. Ten tvor je naprosto někde jinde. Předpokládám, že i vám by vadilo, kdyby vám a vaší rodině, někdo na základě vašich názorů vyhrožoval fyzickým napadením a před vaším domem na vás pořádal nájezdy.

A učitelka? V prvé řadě jde o to, že tahle žena nepodávala dětem informace, ale sprostě lhala. A pokud to zase vztáhnu na vás a vaší rodinu tak počítám, že ani vy byste si nepřál, aby někdo učil vašeho blízkého tím, že mu bude přednášet lži a výmysly.

Takže pokud píšete o politických procesech, myl byste najít přeci jen jiná jména. Doporučuji se podívat do ruZka. Tam jich nyní probíhá poměrně dost. Například ten otec, jehož dcera nakreslila neschválený obrázek, či důchodce, který jen nazval věci správnými jmény. Pokud chcete odkazy, rád vám je předám. Třeba pak pochopíte, co je skutečně Politický proces.

12 0
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 29,94
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik