Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lid, populus (lat.)a demos (řec.) - takže populismus je demokracie.

Vše ostatní jsou ideologické nálepky.

0 0
možnosti

Správně! Nevolit populisty! Dnes ráno jsem poslouchal tiskovou konferenci ANO a poslankyně Vildumetzová tam lomila ruce nad tím, že vláda chce zrušit slevy pro studenty a naopak zachovat nulovou daň pro dary politickým stranám. Přitom kdyby se podle ní tyto dary zdanily, nemusely by se rušit ty slevy pro studenty. Ani jí, ani později věhlasné ekonomce Schillerové nedošlo, že pokud se dary politickým stranám zdaní, téměř žádné dary (tedy ani daně z nich) nebudou a nula od nuly pojde. Nejspíš jim to samozřejmě došlo, ale proč to populisticky nevyužít.

6 1
možnosti

Ač nerad musím přiznat, že tento můj příspěvek je nesmyslný a proto ho beru zpět. Daň z daru, od které je politická strana osvobozena, nemá nic společného s tím, že dárce si může výši daru odečíst z daňového základu. To znamená, že případné zavedení daně z daru pro politické strany ho z hlediska odvodu jeho daně nijak neovlivní. To je zase dneska den.

0 0
možnosti

J41i14r72i 11P78i41l46n86y

22. 9. 2023 9:58

Jsem všechno z toho co jste napsal, ale současnou pětidemolici, co naslibovala modré z nebe a nesplnila ani bod, jsem přesto nevolil. Vy asi ano.

1 1
možnosti
Foto

Já volil socany, jako vždy jsem volil blbě.

0 0
možnosti
Foto

Myslíte to asi hezky,ale již v perexu urážíte důchodce, když je paušálně řadíte (dokonce na prvém místě!) mezi lidi s nízkým IQ a ztroskotance. Myslíte, že je takovým povýšeným přístupem nenaháníte právě do opačného tábora, než chcete? Inu, kouzlo nechtěného😀

1 1
možnosti
Foto

Za každou kohortou je čárka. Možná máte v tom pravdu, ale namyslel jsem to tak.

0 0
možnosti

J67a50n 61B75a46r40t89o93ň

22. 9. 2023 9:22

moc trefné a pravdivé, bohužel

1 0
možnosti

J89i39r63i 97B97o91r

21. 9. 2023 20:58

Jura vám to oplusuje.

5 0
možnosti
Foto

Bože můj, že vás baví psát takové slaboduché pitomosti. Jeden začíná pochybovat, zda jste vůbec ukončil základní školu.

18 4
možnosti

Problém všech levičáků je, že nechápou, že bohatství nevzniká pouličními kravály čia loupežemi, ale prací. Socialisté jaksi velmi rádi hodují na cizí účet.

9 3
možnosti

Takže tím diskvalifikujete všechny stoupence ODS, TOP-09, STAN i Pirátů a nikoliv jen ty, kteří mají ve svém názvu partaje slovo socialismus.

3 6
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 29,38
  • Průměrná čtenost 1016x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik