Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obyvatelé tohoto státu nemají dostatek jasných a přehledných informací o skutečném ekonomickém stavu a katastrofálním vývoji a proto vláda spoléhá na to, že obyvatelé a voliči podlehnou dezinformacím a lžím současné vlády ČR a jejích příznivců, dezolátů a trolů !!!

3 9
možnosti

Ještě že jste tady vy. Na vás si nikdo neprijde

9 1
možnosti

Takový výlet do duše příznivce Putina a starých komunistických časů. S tou chválou Maďarska bych to ale nepřeháněl, ruské energie jim moc nepomáhají, jde to tam dost ke dnu. A u nás? Ze sdělovacích prostředků slyšíme nejčastěji slovo krize, ale žijeme si tu jak prasata v žitě. Opatření vlády jsou slabá a spíš chaotická, na naprosto zbytečných dotacích se vyhazují i nadále stovky miliard.

14 7
možnosti

Kde si žijete vy je mi dost jedno,ale proč mluvíte za vsechny?

11 8
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 29,58
  • Průměrná čtenost 1016x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik