Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Stupidní reakce fanatičky Černochové zabránila cestě premiéra do Saudské Arábie, kde měl dojednávat tento týden dodávky LNG a ropy.

Saudové s ohledem na tyto výroky odmítli našeho premiéra příjmout.

1 1
možnosti
LS

To je hrozná slátanina.

1 0
možnosti
JSS

Dejte člověku moc a peníze a on se zblázní. Černochová se obrnila = obrněný trnasportér. Zavčas ji vykopejme, dokud je čas.

2 1
možnosti
JH

J63i97ř26í 28H77o10l64ý

31. 10. 2023 8:43

Když se někdo stane součástí bezzubého spolku, a později zjistí že spolek je plný narušených jedinců (fašistů, darebáků a zlodějů - podobně jako autor), tak může vždy odstoupit, nebo odstoupením pohrozit.

7 2
možnosti
Foto

J75a52n 87S16v11a41t71e90k

31. 10. 2023 7:56

No já myslím, že tím pravým důvodem, proč taková Francie či Španělsko hlasovaly pro rezoluci o příměří v Gaze a proč se takové Německo zdrželo, nebyla ani tak snaha ulevit civilistům v Gaze, jako strach z vlastní muslimské minority.

U nás je (naštěstí) zatím muslimů relativně málo (zejména muslimů původem ze zahraničí, ti zdejší jsou "domestikováni" /slovy postavy "domestikovaného" Roma ze seriálu Most!/, od nich nějaké nebezpečí nehrozí).

Takže země, které nemají na svém území mnoho jedinců z Blízkého východu, ze severu či subsaharské Afriky (jaké to štěstí, že jsme nikdy neměli kolonie), hlasovali proti rezoluci, ty země, které tyto komunity mají v množství nikoli malém, ve vlastním pudu sebezáchovy hlasovaly pro rezoluci či se alespoň zdržely hlasování.

Za sebe považuji výroky paní Černochové za hloupé, OSN není jen schvalovací většina zemí "chudého Jihu", to je i UNESCO (památky), UNICEF (Dětský fond OSN) a další organizace...

Nicméně tvrdit, že kvůli hlouposti jedné ministryně bychom neměli kupovat F35, když můžeme mít Gripeny levněji, je cestou do (ruského) pekla!

6 0
možnosti
ZD

Souhlas až na poslední odstavec. Co je to za ptákovinu?

6 4
možnosti
MK

A co takhle polemizovat o obsahu toho o čem se hlasovalo? To je na vás asi příliš složité, vy jste si jen chtěl kopnout do paní Černochové.

11 4
možnosti
ZD

To jsou dvě věci, které spolu sice souvisí , ale každá si stojí samostatně. Zmíněná paní už chtěla útočit na Rusko, nevzpomínáte? Je to osoba psychicky nezvládající funkci ve které se ocitla.

Posaď mužika za stůl a on si na něj dá nohy.

3 7
možnosti

Chybou gazy neni moc osn, ale malo osn

0 1
možnosti

Pani Cernochova by si mela uvedomit, ze bez Osn by nebyl ani ten jibopevovaby izrael

0 0
možnosti
OS

Nechtělo by se to vrátit napřed ke slabikáři?!

2 0
možnosti
ZD

Bude to holt drahá, ale poutavá fotografie z Bílého domu. A to se vyplatí!

2 6
možnosti
OP

Zato vy jste ozdoba Česka.

6 2
možnosti
OB

JMenovče, já Vám zavidím . . .jste s vývojem a trendy dneška spokojen . . .???

Fakt Vám zavidím... jsem roč. 52 . . .

Celoživotně bezpartijní a bez "pracáku" . . .

3 2
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 29,58
  • Průměrná čtenost 1016x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik