Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Píšete nepravdy nejenom s tím citátem z Bible. Dezolát není automaticky ten, kdo má hluboko do kapsy a kritizuje kvůli tomu na demonstracích vládu. To je svatým právem každého občana. Dezolátem se stává až tehdy, když si jako záminku k protestům vezme naši pomoc Ukrajině, kolaborantsky nadržuje putinovskému Rusku a volá po levném ruském plynu.

4 0
možnosti
EH

Řekla bych, že dezolátem se stává momentem, kdy nesouhlasíme s jeho názorem na skvělou vládu a klidného a řádného prezidenta. Na jeho ekonomické situaci a počtu zubů v tu chvíli nezáleží.

1 0
možnosti

Pak máte stejně pomýlený názor, jako autor tohoto článku a nepochopila jste ani můj příspěvek. Kritizovat vládu a prezidenta je naprosto legitimní (pokud se to děje kultivovanou formou). Hodně lidí i zde na blogu vyčítá Pavlovi jeho komunistickou minulost a nikdo z nich nedělá dezoláty (možná pouze vy).

1 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 29,89
  • Průměrná čtenost 1016x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik