Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebuďte zase tak přísnej, třeba Božena Machačová-Dostálová, nebo Anežka Hodinová-Spurná, to taky nebyly žádné hvězdy.

0 0
možnosti
HH

To se zas něco Rusku nepovedlo, že jsou chcimíři nějací neklidní v poslední době?

5 1
možnosti
LT

No nepovedlo.

Ve chvíli kdy válčí s Ukrajinou tak provokují Japonsko.

Což je celkem troufalost ve chvíli, kdy si uvědomíte že:

a) Mezi Ruskem a Japonskem stále není mírová smlouva, platí pouze deklarace o ukončení válečného stavu, nicméně mírová smlouva okončena není.

b)Japonsko nemá armádu, ale troufnu si říci, že s prostředky, které Japonsko má si namaže Rusko na chleba kdykoliv se mu zachce.

1 0
možnosti
AM

A46d88a47m 58M43a95l31ý

9. 2. 2024 8:40

Laťky trapnosti, ostudy tady léta nastavovali a nastavují jiní (namátkou: Zeman, Babiš, Schillerová, Zaorálek, Havlíček a to radši nejmenuji tu hvězdnou pěchotu v ANO)

Burcující reakce paní ministryně na trapného blekotu se nízké laťce nastavené předchozí vládou ani nepřibližuje.

Ano, jedná se o svéráznou reakci. Ale to to reakce na to, jak se tu chcimírové snaží, aby Česko zůstalo slabé.

Ostudný je Babiš se svým postojem.

13 4
možnosti
Foto

Někteří mají problém s outfitem a je to patrné na první pohled. Někteří mají problém s internem a není to vidět na první pohled a chvilku trvá, než ostatní, i ti s problematickým outfitem prohlédnou jejich problematické nitro.

Na zlepšení outfitu (pokud si na tom někdo zakládá) lze přizvat poradce. Těm druhým poradce nepomůže, protože nevědí a nepřipustí, že ho potřebují.

Charakteristické na situaci je, že ti druzí mají potřebu posmívat se outfitu těch prvních. Ti první však zpravidla netouží posmívat se internu těch druhých.

3 0
možnosti
JV

To jste se nadřel, panečku, než jste naši modelku omluvil. Doufám, že si na ta slova v závěru vzpomenete až budete zase komentovat vizáž třeba Schillerové.

6 5
možnosti
AV

Videl som ten obrázok. To je ministerka obrany?

Ja som myslel, že nejaká exhibionistka ako to všetko

vyvalila na Bureša.

9 7
možnosti
JD

J88a68n 30D76o19u77š75e40k

8. 2. 2024 20:43

Už jsem to psal u toho článku. Mě ta paní přijde nevyrovnaná. Ne, fakt nejsem psycholog a už vůbec ne psychiatr. Přesto jsem si čistě pro sebe klasifikoval jako osobu silně šáhlou. A samozřejmě si už vysloužila místo v mém příběhu.

Jinak už jsem z novin nic zajímavého vyčíst nedokázal. Velké titulky, které ještě voda nezničila informovali o podvodech politiků, zvyšování cen energií, vraždách, obnažování v poslanecké sněmovně a dalších všedních radostech.

Svět se zdál v pořádku. Až do 6. listopadu.

8 10
možnosti
JZ

Laťka trapnosti je v českém veřejném životě (a i v jiných zemích) už řadu let až u stropu a posunovat se už výše nedá. Já bych spíš použil ten popis, že se Bureš s Černochovou spolu divoce spářili ve fekální bažině trapnosti a klinické demence, pak udeřili ploutvemi a ponořili se spolu do hlubin

2 4
možnosti
Foto

Až 5koalice prohraje, bude na ministerstvu obrany ministr míru. Chciválkové tak budou definitivně poraženi chcimíry a děti členů ANO možná pojedou na Krym, aby se zotavily z toho největšího hnusu.

21 6
možnosti
HH

No všechny děti ne...jedno už tab bylo zotaveno:)

5 0
možnosti
Foto

Když už jste vzpomněl pátečníky, zatímco se jmenovaná zastala fňukajicich členů ANO ocitnuvších se na seznamu serveru Text, v souladu s vůlí Zemana se naopak nezastala pátečníka F. Peroutky, ostatně jako celá ta sešlost našich vyvolených.

2 1
možnosti
Foto

Server Text? Patrně i ona usoudila, že to je parta paranoiků.

0 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 29,89
  • Průměrná čtenost 1016x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik