Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nechutné morální bahno blogera, který se snaží dehonestovat prezidenta, na kterého můžeme být po dlouhých 20 letech hrdí. Zastává jasné a srozumitelné postoje, má mezinárodní autoritu a dobře nás reprezentuje. Autorův postoj k Ukrajině a volání po míru, na který Rusko přistoupí jen tehdy, až dosáhne "svých cílů" , ho staví na úroveň přisluhovačů Hitlera.

5 1
možnosti
Foto

Nějak mi vytanula představa tří paruk pana autora. Jedna ryšavá s umně vpleteným vercajkem a hvězdou, druhá opatřena japonským ocáskem s moravským žudrem a ta třetí plane barvou rodných řepkových lánů. Nenápadná visačka cudně upozorňuje na IQ 169, kterým se tu před časem chlubila jedna blogerka. Ale to byla poznámka mistra krejčího - objem pasu.

To vše plyne z obsahu blogu, který se snaží plivnout na botu, která je ovšem strašně moc vysoko a dech na to nestačí.

Autor má ovšem v jednom pravdu - to vraždění je třeba zastavit. Ale jak? O tom nám nic neříká. Ani o tom, na čí straně stojí - na té co vraždí, nebo na té, co je vražděna? Nebo tak nějak uprostřed, aby se podle výsledku mohl přiklonit na správnou stranu?

Posměšně vyčítat někomu, kdo se snaží odvrátit nebezpečí ruského imperialismu, to je vrchol nechutnosti.

Dobrý den, pane Lněničko.

6 0
možnosti

Že je válka na Ukrajině nesmyslné zabíjení víme všichni, v tom jste žádnou Ameriku neobjevil. Ale zastavit se dá jen třemi způsoby:

1) Rusko ukončí své imperiální tažení, stáhne svá vojska z území Ukrajiny a přestane ji ostřelovat raketami a drony. To je zcela v moci putinovského Ruska.

2) Ukrajina zvítězí a vyžene Rusy ze svého území. Rusko uzná svoji porážku a smíří se s tím, že Ukrajina nebude pod jeho vlivem. Pravděpodobně by to mohlo znamenat i pád Putina a změnu ruské politiky.

3) Zvítězí Rusko, obsadí celou Ukrajinu a nejspíš ji připojí k Rusku. To bude mít za následek mohutnou uprchlickou vlnu Ukrajinců směrem do Evropy, tedy i k nám. Z toho budou mít místní fandové Ruska určitě radost. V Evropě se zásadně změní poměry. Polsko, Slovensko, Maďarsko a Rumunsko budou mít společnou hranici s nepřátelským státem. Rusko se stane pro Evropu trvalým nebezpečím, protože už mu nikdo nebude věřit.

Alternativa, že by se Rusové spokojili s dosud dobytým územím a dohodli se na ukončení války, nemá žádné opodstatnění, protože Putinovi šlo od počátku o "denacifikaci" (rozuměj obsazení) celé Ukrajiny a zabránění tomu, aby se stala součástí západních struktur, čehož by tím pádem nedocílil.

4 1
možnosti
HH

Nejlepší je, jak kremrole mají pocit, že nějaký prezident nebo politik dokáže ukecat liliPutina, aby přestal genocidní válku an Ukrajině, kterou on sám rozpoutal...

Už se s tím smiřte pánové Lněničkové, Bicreové, Niklové a pod...jste holt na straně agresora a genocidního válečníka, který s echová jak přes kopírák jako Hitler...a doufám, že demokracie jednou nalezne své koule a začne se vnitřně bránit proti parazitům.

Nesmyslné oběti má na svědomí jen a jen Putin...nikdo jiný...

8 1
možnosti
MM

Pane Lněničko, beru na vědomí vaše politické a morální nastavení. Zatím jste neškodný i když se snažíte otravovat studny.

Mám obavy, že zatím....

8 2
možnosti
Foto

Velmi výstižně řečeno. Naprosto s vámi souhlasím. Ale kdyby Putin vyhrál, tak budeme mít problém. Ani ne tak s Putinem, jako se Lněničkou.

5 3
možnosti
VF

To je zajímavé, jak zastánci Palestiny a Hamásu horují i pro Putina a přejí si, aby mu Ukrajina a její spojenci darovali to, co během této "speciální vojenské operace" nakradl.

4 1
možnosti
Foto

Ono je zajímavé, že ať se kdekoliv ve světě objeví nějaký lump, či vrah, tak je zde skupinka lidí, která se ho bude vehementně zastávat. Stačí mu k tomu jediné - aby neměl rád USA.

5 3
možnosti
TC

Vaše starosti na mých pět hlav. Narostly mi po po přečtení Vašeho článku.

5 0
možnosti
Foto

Na každou hlavu jednu paruku, to se máte.

1 0
možnosti
Foto

J41o93s18e54f 20B85á81r36t80a

25. 2. 2024 22:48

Přítele po boku dnes pan Zaorálek pěkně ohodnotil: https://1url.cz/4u5EG

2 0
možnosti
ZV

Kdo je pan Zaorálek?

3 1
možnosti
MB

Vaše příspěvky mívaly svého času hlavu, patu a dokonce i myšlenku. Teď z nich akorát kape nenávist k současné vládě a prezidentovi. Zeptám se Vás, jako jsem opakovaně byl učinil u stejně naladěného rádoby satirika - kdo by podle Vás - konkrétně - řídil stát a reprezentoval Česko lépe než stávající garnitura?

9 0
možnosti
JK

Ukrajinci jsou rozhodnutí pokračovat v obraně proti rusáckým vrahům, kapitulaci nepřipouští. Tak nepindejte o tom, že by je někdo měl nutit vyvěšovat bílou vlajku.

16 0
možnosti
Foto

Co by proruští kolaboranti neudělali pro Putina....

6 2
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 29,81
  • Průměrná čtenost 1016x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik