Foto

On tu je problém. Všelijaké to zelené rostlinstvo, které by krávy po jejich totální eliminaci už nespapaly, by postupně oschlo a začalo hnít. Při hnití vzniká CO2 a metan a tak podobně.

Podobně stromy. Uschnou, padnou a začnou hnít. Totéž se děje v rašeliništích a mokřinách. A ve vodních plochách!

A podle zákona o zachování hmoty a energie to vypadá, že největším znečišťovatelem a pachatelem klimatické krize je - SAMA PŘÍRODA.

Řešení? Vyhubit vše živé. Medvěděv už na tom pracuje.

Foto

Pan Dvořák nám zde naznačil, že za nějakých 15 či 20 tisíc let zde na místě, kde byla dříve Evropa, budou naši potomci buď náhodně vyhrabávat (a nebo možná též systematicky těžit) - hnědé uhlí a lignit.

VN

A jako další přijdou na řadu lidi. V průměru si prý každý člověk prdne čtrnáctkrát za den. A je nás už vice než 8 mld. Když se to vynásobí, je to "strašná" hrozba. Už nás nacvičili na roušky, tak s katalyzátory by to taky mohlo jít. A ten byznysový potenciál!

OF

Ze začátku jsem si myslel, že je to Černochové a Pekárové.

Ale ono je to o kravách.

Foto

I volové vypouštějí cosi nelibého, i pomocní klávesnice.

RJ

Trochu vás opravím, krávy metan především říhají ale to je jedno. Trochu bych vám to vylepšil, metan dobře hoří, takže nasadit kravám hadice a rovnou plyn odvádět do elektráren. Tzn. u každé pastviny, jednu elektrárnu a je vyřešeno.

Foto

A až tato metoda plynových "skotích" elektráren přestane pohlavárům EU vyhovovat (a krávy aby tolik neříhaly), budou místo čerstvě posekané rostlinné stravy dostávat rostlinné granule, čímž vznikne jedno odvětví průmyslu potravin také pro "mléčný skot".

  • Počet článků 387
  • Celková karma 29,06
  • Průměrná čtenost 1016x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik