1720, 1820, 1920, 2020 – světové pandemie

20. 03. 2020 18:23:28
Rozhodl jsem se svým příspěvkem mírnit paniku, kterou nepřetržitými reportážemi rozdmychávají naše sdělovací prostředky. Světové pandemie nepřichází samo sebou, ale mají možná i hlubší důvod...

1720 mor, 1820 cholera, 1920 španělská chřipka, každých sto let se na náš svět opakovaně vrací zhoubná infekce. Bylo nabíledni, že letos něco přijde. V těchto dnech je to koronavirus. Můžeme se ptát, zda je to náhoda, souhra okolností nebo záměr dosud nepoznané entity.

Navštěvuje tato entita naši planetu, jen kvůli tomu, aby zde způsobila pohromu? Ptáme se proč? Je možné, že stejně jako Rusové a Američané terorizují okolní svět kvůli svým zájmům, neznámá entita se chová podobně. Nevíme, jaké jsou to zájmy, známe jen, že perioda, kdy se entita přiblíží k Zemi, vychází přesně na sto let.

Objevují se myšlenky, že o náš svět zápasí síly dobra a zla. Otázkou různých poloh spirituální energie či bytostí (neznámých entit), které vedou zápas dobra a zla o naší Zemi, se zabývá hnutí zasvěcenců Aetherius Society. „Její zakladatel, George King tvrdil, že jej 8. května 1954 a v několika následujících dnech navštívily spirituální bytosti, mezi nimiž byl nejvýznamnější Kosmický Mistr Venuše jménem Aetherius. King byl mimo jiné vyzván, aby se připravil na svůj úkol v Meziplanetárním parlamentu, který v rámci sluneční soustavy sídlí na Saturnu. Nauka společnosti vychází ze zvěsti, kterou Aetherius a Mistr Ježíš předal Kingovi. Země je podle této nauky v nebezpečí, které hrozí ze strany černých mágů a cílem členů společnosti je koncentrovat energii a napomáhat Velkému bílému bratrstvu, jehož členy jsou mimo jiné též Aetherius a Mistr Ježíš, v jejich snaze ochránit Zemi a lidstvo před zkázou.

Domněnka, že naší planetu navštěvují jakési neznámé energie nebo entity, je podle nás přitažená za vlasy. Víme totiž téměř jistě, že nás střeží bytosti, které nazýváme UFO – i ony zápasí o naši existenci. Tito návštěvníci z vesmíru přinesli naší civilizaci pokrok, postavili pyramidy, naučili lidi hospodařit, obdělávat pole, chovat dobytek, pracovat se železem. Tito „lidé“ jsou našimi příbuznými, pomáhají nám, ale je zde i temná kohorta civilizací, které nepocházejí z naší galaxie – Mléčné dráhy. Jejich lodi bloudí vesmírem a hledají planetu, kterou by mohli kolonizovat, předtím však musí vyhubit původní obyvatelstvo. Je možné připsat smrtelné pandemie právě jim? Námitka, že nesouhlasí shora uvedená stoletá perioda, nemusí být relevantní, protože epidemie souží lidstvo po všechny časy a na různých místech.

Temná kohorta návštěvníků se nezaměřuje pouze na nemoci. Na rozdíl od civilizací, které se o nás starají a učí nás pozitivním dovednostem, tito predátoři vysílají své temné mágy, kteří nás naopak učí umění, jež vede k našemu sebezničení. Posledním takovým temným mágem mohl být Albert Einstein. Teorií tzv. relativity rozbil ustálené mravní hodnoty a přispěl i k sestrojení pekelného stroje – atomové bomby. Nakonec byl proti jejímu použití, ale až poté, když patrně dostal pokyn z mimogalaktického terminálu, že dávají přednost živé planetě bez lidí, než planetě, která je neobyvatelná. Jak víme, jaderná hrozba visí nad naší bytím stále. Poslední světovou pandemii bychom označili za měkký způsob boje. Ano, korona virus je nebezpečný, ale počet usmrcených jen našich silnicích v loňském roce je hrozivé číslo 547! Co uděláme s tímhle? S tím nemá neznámá entita ani temná síla nic společného. Z našich kosmologických úvah se vraťme zpátky na Zem.

Pamatuji si na dobu po příjezdu ruských tanků, v té době na otázku, co čtete, mnoho čtenářů odpovídalo, že Švejka. V této ukázce se dozvíme, že války, případně pandemie, jsou sesílány na lidi jako trest za jejich rozežranost.

„Baloun vykládal právě o tom, že u nich ve mlýně měl vždy v studni láhev piva. Pivo že bylo tak studené, až zuby trnuly. Jinde ve mlýnech že večer se takovým pivem zapíjela rozhuda, ale on že ve své žravosti, za kterou ho teď pánbu potrestal, po rozhudě ještě vždycky spolkl pořádný kus masa. Teď že boží spravedlnost potrestala ho teplou smradlavou vodou ze studní v Turowé-Wolské, do které musí všichni sypat kvůli choleře kyselinu citrónovou, kterou právě před chvilkou rozdávali, když se po švarmech fasovala voda ze studní. Baloun projevil názor, že tahle kyselina citrónová je asi patrně kvůli vyhladovění lidí.“

https://cs.wikipedia.org/wiki/Kulty_UFO

Autor: Jan Lněnička | pátek 20.3.2020 18:23 | karma článku: 19.57 | přečteno: 24416x

Další články blogera

Jan Lněnička

Jsou pomníky padlých sovětských vojáků bezpečnostním rizikem pro stát?

Dalšími riziky jsou: starci, mládež, česká, maďarská a slovenská vláda, chcimíři, chciválkové, Putin, Biden, Fiala, green deal, fosilní lobby, zemědělci, umělá inteligence, Rusko, NATO, BRICS - stačí si vybrat.

24.3.2024 v 13:42 | Karma článku: 33.98 | Přečteno: 902 | Diskuse

Jan Lněnička

Hysterka Fiala, Ficova „konšpirácia“ a papež chcimír

Nezralého gesta se dopustil premiér Petr Fiala vůči slovenské vládě. Úroveň jeho jednání mi připomíná Petra Bajzu z knihy "Bylo nás pět“, jako bych viděl malého Petříka říkat: „Do smrti smrťoucí s tebou nepromluvím!“

10.3.2024 v 19:36 | Karma článku: 37.13 | Přečteno: 1033 | Diskuse

Jan Lněnička

Bezemisní krávy

Nejedná se zde o militantní klimatické aktivistky, ale o skutečné krávy. Jejich emise jsou podle skupiny globálních investorů horší problém pro klima, než auta a uhlí. Krávy je nutné modifikovat tak, aby vyhovovaly parametrům EU!

3.3.2024 v 20:36 | Karma článku: 27.08 | Přečteno: 562 | Diskuse

Jan Lněnička

Odvody - konečně!

Konstruktivní návrh jak zařídit v případě ohrožení nebo války obvody. Plošné zavedení odvodů plánovalo Ministerstvo obrany již v roce 2015, poslanci se nějak nedohodli, nakonec to skončilo pouze u dobrovolných odvodů.

27.2.2024 v 19:49 | Karma článku: 30.96 | Přečteno: 731 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Jiří Kačír

V USA je standard jen 10 dní dovolené ročně a ne každá firma nabízí volno o všech svátcích

V posledních letech jsem se několikrát zajímal o možnostech práce v USA. Na toto téma jsem četl řadu názorů a článků, realita pracovních podmínek v této zemi mi trochu vzala iluze.

29.3.2024 v 16:04 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 42 | Diskuse

Jindřich Kubánek

Zkreslené vidění - Návod k použití

Každý si myslí, že mozek má a že ho používat umí. Přesto stačí, když ztratí klíč od bytu nebo založí kamsi brýle, aby vše ztratilo smysl a začala panika a zoufalství.

29.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 74 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Takže Velký pátek

Čtu radostné ódy na Velký pátek a trochu mi trnou zuby. Tedy stručně: na Velký pátek předhodila jedna náboženská parta vrchnosti nepohodlného proroka inovující party a okupační mocnost ho na nátlak jeho souvěrců nechala popravit.

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 18.81 | Přečteno: 261 |

Rudolf Pekař

Velikonoce nebo svátky jara a tolerance?

Připomínka jara nám přináší příjemné počasí, kvetoucí zahrady a zároveň i změnu názvu Velikonoc na Jarní svátky či Svátky jara. Jaký to má důvod?

29.3.2024 v 10:56 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 53 | Diskuse

Vlastík Fürst

Velkopáteční zastavení může prospět i ateistům

Velký pátek není v naší zemi svátkem moc dlouho. Volný den máme až od roku 2016. Otázkou je, jak s tímto volnem naložíme. Můžeme vyrazit na nákupy či za zábavou, nebo je možné se rozhodnout, že ho budeme „slavit“.

29.3.2024 v 9:05 | Karma článku: 12.27 | Přečteno: 151 | Diskuse
Počet článků 382 Celková karma 28.94 Průměrná čtenost 1025

Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...