Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

To máte starosti :-) Zkuste to naopak. Určitě znáte řadu lidí, z vaší kohorty, co volí Kalouska a spol. Tak kde mají ta procenta?

9 0
možnosti
Foto

Atmosféra, kterou vytvořila propaganda a její nositelé, tzv, demokraté, je velmi nesnášenlivá, slídivá dehonestující, udavačská a totalitní. V této atmosféře se Vám těžko někdo přizná, že volil Babiše. Členu Gestapa či SS by také někdo za války jen tak neřekl, co si myslí.

12 0
možnosti
SN

:-)...:-)......Pane autore, já se přiznám bez mučení.....volím Babiše a pokud mi ještě bude dán před koncem života čas, volit ho budu!

Byl jsem v Ostravě v r. 2011 na jedné z jeho zakládajících schůzí. Sál nabitý, organizace perfektní! Říkal jsem si při cestě zpět......to je můj člověk a nemýlil jsem se!

Divadýlko, kolem jeho vyhazovu z min. financí, když preference ČSSD začly klesat, vytažení dluhopisů, které nezabraly, tak Chovanec zapracoval a někdo objevil 10 roků staré Čapí hnízdo! Víte proč? V 89. jsme byly bez dluhů, najedou je tu dluh 1,6 bilionu. Kalousek...670 mlrd, , Sobotka 400 mlrd.

Najednou konec! Ti co to tu bez obav z trestu roky rozebírali, skončili, proto ten řev a nenávist!

Nebudu to prodlužovat.....nikdy se naše republika a lidé neměli tak dobře, jako v současné době! Komu se to příčí může si zamanifestovat s Milonem chvilek a bouřit v parlamentu jalovými řečmi místo práce za kterou jsou naši zastupitelé královsky placeni! !!!!!!

8 7
možnosti
SN

:-).......byli.....

0 0
možnosti
Foto

Asi špatně zvolený model. Jako důchodce se mezi nimi pohybuju a znám hodně jeho voličů. Jsou to patrně lidé, kteří nemají potřebu se všude možně proti něčemu vymezovat, psát blogy, dávat rozhovory, jen chodí k volbám. Škoda,že těm, kterým se vehementně správnou volbou snažíme zajistit lepší život k volbám nechodí.

10 1
možnosti
Foto

,,Tak sakra, kdo volí toho Babiše?" Tak nejspíše ti, kteří nechtějí volit ,,ten zbytek". A ten ,,zbytek" se tomu ještě diví;-D

16 0
možnosti
ZH

No... Vlastně ANO... Já ten zbytek taky volit nechci, ale Babiš je právě první v té řadě. :-)

4 1
možnosti
JJ

J91a63n 59J79a74n92u19š54k26a

30. 9. 2019 17:38

Vasi "pratele" asi vedi co jste za inkvizitora a v zajmu klidu vam nerikaji vsichni pravdu.

7 0
možnosti
JL

Tak řekl bych, že takhle se to najít nedá - podle mě volí Babiše hlavně ženské středního věku z nižších tříd a důchodci. Já nevolím nikoho, ale kvituji, že nám AB zvyšuje každý rok důchody, zatímco Klaus by řekl, že se máme víc snažit... Patřím ke "strádající třídě", ale jsem v pohodě a kdyby volil, byla by to ČSSD, možná Piráti. A teď pozor: jeden můj syn věčně nezaměstnaný, nic nemá, ale je pravicově ujetý - sympatizuje s ODSkou a teď asi s Piráty. Ono to ekonomické zázemí neznamená nutně, že člověk volí tu stranu, kterou by teoreticky volit měl.

1 0
možnosti
FD

Zvyšuje inflaci a dává(kupuje) na dluh.To umí každý nezodpovědný.

1 1
možnosti
MK

Babiš má většinu svých příznivců mezi lidmi, kteří od státu více berou než mu dávají. Babiš to ví a pečuje o tyto své voliče rozdáváním ze státního.

Naopak mezi lidmi, kteří tento systém sponzorují moc voličů nemá.

10 9
možnosti
ZD

Mýlíte se dobrý muži. Velmi se mýlíte.

10 1
možnosti
JV

J11i72r33i 94V73r62a85b65e60c

30. 9. 2019 17:25

To je ovšem všude na světě. Kdo přicmrndává důchodcům má jisté jejich hlasy. Důchodci nemohou nic ztratit, vše už mají v suchu, ovšem někdo to musí financovat,

0 6
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 29,95
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik