Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A53l13e75š 34W73o46l10k28e78r

19. 10. 2020 8:45

Je to dlouhý a je to o ničem.

(Asi mi napíšete, že neumím číst, ale to nevadí.)

5 0
možnosti

Ani tak moc dlouhé to není, jako skutečně o ničem.:-)

0 0
možnosti

Nohavica pořád "Umí!", a to tak, že ve svých nejlepších písních - je jich pěkná řádka - převyšuje ve svém oboru téměř vše kolem. Jedním ze zdrojů jeho tvorby jsou nesporně a přiznaně ruské kulturní tradice (ty lepší)..Tak jej z rádijka slýchám a poslouchám..

4 0
možnosti

Bože Václavák je svatý? Je ve Vás pouhá závist? Když Ostravsko živilo svým uhlím půlku republiky, tak to bylo normální.....a teď nesmí zpívat? To jsme to dopracovali Pražáci;-O

2 0
možnosti

Náročné téma, hysterie je zde zbytečná:-(

0 0
možnosti
Foto

Václavák stojí za prd. Je to takové neutěšené místo, které jsem měl kdysi rád.

0 0
možnosti

Jarek Nohavica, je dobrým připomenutím. Model, který se neustále opakuje. Existují umní lidé. O jejich kvalitě - díle, skutečně není nutné pochybovat. Zaslouží obdiv, ocenění. Následně se objeví, že jde i o člověka ! Ten člověk chybuje, něco vyved, druhého napráskal, nebo i cosi podepsal. Co s tím ?

Hodnotit člověka komplexně, nebo jenom po částech ? Těch příkladů by byla celá hora - Od dobře zpívajícího K. Gotta, nicméně trapně žvanícího ve prospěch tehdejších mocipánů. Podobně J. Nohavica, který ve fázi svého života selhal a ďáblu se rovněž podvolil. Já ty lidi neodsuzuji, svým způsobem mám i kus lidského pochopení. Chtěli žít, tvořit ...

Je zřejmě na každém z nás, jak se s tímto srovná. Buď bude posuzovat člověka celého, nebo pouze jeho produkci. Já se přikláním k člověku celému ! To bychom poté mohli i obdivovat R. Heydricha - Docela dobře hrál na housle ! Asi je pak dobré, opřít se o nějaký reálný vzor - Toho spatřuji v osobě Vladimíra Mišíka - Nechte jej zpívat. Mám od J. Nohavicy CD - Rád za V. Mišíka vyměním ... ! :-)

3 0
možnosti
Foto

Možná to nevíte, ale tady jste se dost sekl. Jaroslav Nohavica tuto písničku nazpíval jako poctu Václavu Neckářovi, v rámci filmu, jehož přesný název si nevzpomenu, ale byl součástí silvestrového pořadu minulý rok. Byl to film, věnovaný tvorbě Václava Neckáře a jeho písničky tam zpívali různí interpreti. Někteří lépe, někteří hůře, v každém případě to byl záměr a za souhlasu autorů skladeb. Takže si ty řeči o ostravském chacharövi strčte za klobouček

5 0
možnosti

Když už, tak Hotel Hvězdář rok 2018 k Neckářovu jubileu. Ale Nohavica tu písničku nazpíval dávno předtím, 2015 album Mýdlový princ. Takže příště si ty řeči o kloboučku strčte někam.

0 2
možnosti

A75l82e52š 67N66o27v55á21k

18. 10. 2020 21:45

Prostě další cover...jestli je dobrý, nechť posoudí posluchač. Pro mě nic zajímavého, na rozdíl od jiných aktuálních věcí JN.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS