Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak ma s nama Rusko jednat kdyz nedokážeme ohlidat ani munici R^- jakepak pak taky zacházení. Kdyz v pravdě a lásce uz je i ODS tak otázka k čemuž ta pravda a láska byla a je ... dobra fojak si odpovi taky sam ... sedět na statni stale nabite kase a brát desatky ... jinak staci se rozhlednou po spanilych jízdách našich soudruhu (Zeman a Kudera) do Ruska a Ciny a na výsledky ... dokonce v jednom případě stačil i dopis ... celkový výsledek dvouoky (Babis) mazi slepými ... Rusaci by asi řekli wot takaja sabaka ...

0 0
možnosti

Jak se udržují slušné vztahy s Ruskem se poptejte na Ukrajině, něco o tom vědí ;-)

7 0
možnosti
Foto

Flinty a bodáky:-) Snad nám nechce pan Zeman vyhlásit válku:-). Snad nepředpokládáte vojenský puč jako reakci na petici:-)

Nebuďte tak vystresovaný. I Rusové se umějí bavit:

https://video.aktualne.cz/ze-sveta/vtipalek-povesil-portret-putina-do-vytahu-v-moskve-kamera-za/r~90f988424cd111ea84c6ac1f6b220ee8/

1 0
možnosti
Foto

Neříkám nic, ale na má slova dojde.

0 0
možnosti

P43e35t11r 75B18u69r53i15a82n

28. 4. 2021 20:31

Zajímavé na vašem "myšlení" je to, že pokud s jiným názorem nesouhlasíte, jsou jeho nositelé "majitelé pravdy" (ironicky), mají silná jen ústa a pokud někoho kritizují, chtějí tím rozpoutat rovnou válku, ale sami by byli zbabělí do ní jít.

Naproti tomu váš názor je statečný, protože se ho nebojíte vyslovit, objektivní, protože je vždy pravdivý (bez ironie) a do války byste se nebál jít, protože jste měl před 35 lety na vojně sborku a rozborku samopalu.

Opravdu úchvatné.

Jo, a navíc víte jak to dnes chodí v muničácích. Tak stejně, jako v roce před Kristem.

4 1
možnosti
Foto

A další opravdu "moudrý majitel pravdy a všeznalec všeho" promluvil. Můj názor, že celá petice je šaškárna, však nezměníte.

3 0
možnosti

Otázkou jest, zda váš weblog je myšlen vážně. Válka, strach - to jistě asi nikdo nechce. Ale na druhou stranu vám snad nestačilo být koloniíí rusáků 1945 - 1989?

Zase se vám asi zdá vhodné vstoupit do řad sčsp? (svaz československo-sov.přátelství či svaz čechů strachy posraných). To snad ne.

5 0
možnosti
Foto

Ano, článek je rozporuplný. Možná se jedná o recesi. Řekli jsme, že Rusové nám vyhodili do vzduchu dva muniční sklady a rozhodli se proto snížit stav diplomatů na ruské ambasádě v Praze. Nevím, proč bychom hned měli obávat války s Ruskem a chválit Zemana, že se tomu snaží zabránit.

1 0
možnosti

Nemyslím si, že je Miloš Vlastizrádce. Jde o osobu sveřepou, která má své představy. Tedy je naplňuje. Dělá to ovšem tak, že jde po hraně ústavnosti a právě té zrady. Někdo to nazývá originálností - proti proudu ap. Může být.

Otázkou ovšem je - k čemu je to dobré ? Jak to republice a vnitřní scéně prospívá ? Jsme silnějšími - důstojnějšími ? Co v ČR chybí absolutně - Je skládání účtů prezidenta ! Cosi jako v USA, dokonce i V. Putin se pokouší.

U nás nic podobného neexistuje. Navíc je vlastně nenapadnutelný, v případě usvědčení - Právně nepostižitelný. To je blbě ! Miloš je pak v roli dítěte - To rovněž za své činy nenese odpovědnost ! (Není to domyšlené) ... :-)

1 0
možnosti

A61d59a81m 97M74a55l72ý

28. 4. 2021 18:33

Mělo by býti řečeno, že podezření z velezrady je jen jedna z vyšetřovacích verzí.

Mělo by se též prošetřit, jestli prezidenta někdo nevydírá, např. že ublíží jeho blízkým, pokud nebude plnit příkazy.

Bylo by možná dobré zjistit, kde se nachází prezidentovi blízcí (mohou být třeba nedobrovolně někde drženi, např. na Krymu)

1 3
možnosti

Je možné, že ho Kreml vydírá, a je na našich tajných službách, aby to zatrhly. Jinak degradovat a nevyplácet prémie.

0 0
možnosti

Sám jsem zvědav kam se tato "zápletka" bude posouvat. Třeba jestli nám třeba Bulhaři píchnou nebo "potopěj".

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS