Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Byl jsem, vychován pod heslem - "Každý člověk, zejména pak ten mladý. Je limitován pouze sám sebou. Práce je dost, schopných lidí je málo. Méně mluvit, více pracovat. Přemýšlet u toho. Investovat. Nejlepší investice je do sebe, do dětí. Vzdělání, jako předpoklad možného . Je dobré umět, ovládat něco, čím nedisponuje ten druhý" .

Směle tvrdím, že uváděné teze, fungují už u 4 generací. S obdivem hledím na dědka, otce a nyní na své dcery. Funguje to. O komunistech mi nic nevyprávěli. Pouze to, že se jim neustále pletli do cesty. S nadpisem blogu souhlasím. V životě již to tak chodí. Každý úrodný lán, pole, zahrádka, je dříve či později napadena. Škůdci, parazity, mšicemi, i kobylky se sarančaty již byly. Tedy i komunisté. Nepochybně se vrátí. Konec koncců i o tom, Věrka Špinarová zpívala - Jednou se vrátíš ... :-)

2 0
možnosti
ZH

Z podstaty OSVČ si návrat komunistů určitě nepřeju, ale mám obavu, že tuto vaš věštbu zde mnozí budou hloupě vnímat ne jako obavu o osud svobody, ale jako kritiku pravice. Dosti podobně se bojím, že se dosáhne velkých výkonů v sociopatii, ale život se obecně výrazně zhorší.

1 0
možnosti

RvRvRv

Komunisti svoji historickou úlohu již naplnili a odešli do propadliště dějin! Pro ně již nový Vítězný Únor nebude. Pokud dojde u nás k puči, pak nepůjde o komunisty, ale o postkomunistické překabátěné oligarchy a papaláše naplněné lží a nenávistí a vysmívající se pravdě a úctě k druhému člověku!

Obrana je jediná: Pravda a úcta k druhému člověku!

Pravda a láska musí zvítězit nad postkmunistickou lží a nenávistí!

:-)

2 0
možnosti
JF

Dobré R^ ... ale možná také i záleží, které komunisty vlastně myslíte ;-) - jedněch je teď plný parlament a ti druzí byli konecně v tzv. demokraticky volbách konečně zvítězeni. ;-)

2 4
možnosti
LU

Pravdepodobnosť návratu zločineckej komunistickej strany je veľmi nízka.

Pravdepodobnejšie je že sa vrátia, alebo vzniknú sociálne, resp socialistické strany.

1 1
možnosti

Ano, komunisti se už nevrátí, ale budou nám chtít totalitně vládnout postkomunističtí překabátění oligarchové! :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 30,07
  • Průměrná čtenost 1016x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik