Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Teda byt tam, poslochat ty ruske zvasty a presvedcit sam sebe ze to nebyla ruska propaganda. Smutne.

19 9
možnosti
Foto

Takze jste tam take byl? ;-) ... spise jste rovnou presel k tem zvastum, ze?

5 3
možnosti
Foto

Je zábavné sledovat jakými vzletnými slovy se proruský okraj české společnosti snaží vylhat ze snahy omlouvat a bagatelizovat ruské válečné zločiny na Ukrajině.

Když si člověk uvědomí, že to vypouští z úst občan země, která prožila něco podobného, co dnes Ukrajina, v roce 1968, tak je to skoro až na zvracení.

Jenže ....... jako vždy se nakonec ukáže ( jako se dosud vždy ukázalo ), že rudo hnědých proruských antisystémových zoufalců je hodně jen když se překřikují s co největší hloupostí pod příspěvky komoušských exotů na Facebooku. Od voleb se plazí se svými obvyklými 10% v součtu všech těch rudých a hnědých pidistran.

Tuhle zemi jste ztratili navždy v listopadu 1989 a vaše vlhké sny o návratu ruských tanků, které by neschopné ale dostatečně křivé zoufalce vynesli do funkci si můžete připomínat jen u prvních dílů Majora Zemana. R^

21 5
možnosti
Foto

Uvedomujete si, ze napriklad pan Rakusan se stal ministrem diky jen o neco malo vetsimu poctu lidi, nez bylo na demonstraci? ;-D .. My v roce 68 nikoho dlouhodobe neokupovali a nevrazdili.. Tolik k vasemu trapnemu zminovani jakekoliv bagatelizace ;-D

1 8
možnosti
PZ

S par lidmi z te domonstrace jsem mluvil... a ani me neudivilo co je motivovalo. Chteji silnejsi podporu statu v jejich problemech. Ale zaplatit ji nemini. Takze pro ne ideal reseni je at klidne makam 6 dni v tydnu 12-16h a pak mi z tech penez co vydelam stat sebere vetsinu a rozdeli to lidem jako oni. A kdyz je nahodou vidim o vikendu tak vesele sedi na zahradce a klopi. Nerikam ze vsichni ale to je presne to podhoubi lidi kteri z nejakeho duvodu se o sebe nemuzou starat sami. Ted netvrdim ze vsichni jsou toho schopni ale myslim si ze vetsina ano. A ze jen hen ten socialismus s lidskou tvari je naucil byti zavisly na statu a melo by se to zmenit i pres jejich protesty. Myslim ze jsme toho projedli az moc.

17 0
možnosti
MK

Vyhlásit v našich podmínkách demonstraci na podporu Ruska není možné (díkybohu !). A tak jí organizátoři nazvali demonstrace proti bídě. Tak si zaručili účast aspoň pár tisíc dezolátů a proruský obsah dodali na místě.

Nebo vám, autore, nějak pomůže v boji proti bídě strhávání ukrajinských vlajek a útoky na objekty, na kterých tyto visí?

22 6
možnosti
GK

Zapomněl jste na "flastence" a nejméně 3 rozchechtané smajlíky.

7 3
možnosti
VB

Demonstrace dezolátů za instalaci ruské bídy.

řečníci nechtěli, aby Česko byla kolonie v područí EU, nechtěli, abychom se nenechávali vtahovat do cizích konfliktů, abychom nechávali na svém území cizí vojska, chtěli mír a jednání, upozorňovali na inflaci na nedostatky zásobování léky, na zdražování energií a potravin, byli proti nehorázným investicím do vojenství a naproti tomu ochuzování důchodců, mladých rodin i učitelů,

Jedna blbost vedle druhé.

14 8
možnosti
TC

Místy se mi váš text zdál natolik absurdní, že mě napadalo, že to musí být myšleno ironicky a že se pokoušíte o humor. A vlastně si pořád nejsem jistý...

30 4
možnosti
Foto

Jedna z možností, jak snížit bídu je pracovat za více peněz. Takže místo účasti na demonstraci si raději něco naštuduji, abych se mohl lépe uplatnit.

Jen na serveru jobs.cz je momentálně mnoho nabídek (přes 1000 určitě) s nabízeným platem vyšším než 100.000 Kč . To by přece mohlo na překonání bídy stačit.

22 7
možnosti
JR

J48a24n 46R41á24ž

13. 3. 2023 12:15

Někde vidí velký rozdíl mezi demonstracemi, které pořádá pan Minář a které pořádá pan Rajchl. Já v tom žádný rozdíl nevidím. Jen se odpůrci Babiše a spol. sešli na demonstraci Mináře a odpůrci Fialy a spol. se sešli na demonstraci Rajchla a vyjádřili svoji nespokojenost s tím, co jmenovaní politici činili nebo činí. Na tom není nic k divení.

Že se může demonstrovat a zatím žádná vláda nedělá ramena a neposílá na demonstranty těžkooděnce, vodní děla a slzný plyn ukazuje, že to u nás s demokracií (zatím) není tak špatné.

PS. Pro pana Vodvářku: Obě demonstrace mají společného jmenovatele. U Mináře to byla nespokojenost s vládou Babiše a u Rajchla to je nespokojenost s vládou Fialy. Takže na jejich směšování není nic neférového.

11 19
možnosti

Nespokojenost s životní úrovní je vcelku legitimní důvod k projevům nespokojenosti v každém státě. Jiná věc ovšem je, když se to organizátoři a řečníci demonstrace "obouvají" do našeho členství v EU a NATO za souhlasné podpory demonstrujících. To už jsou záležitosti, které jdou proti základům našeho státu. A to už nemluvím o projevech nenávisti vůči Ukrajině, za nimiž není nic jiného, než než čecháčkovská zbabělost a vyčůranost.

22 1
možnosti
JS

To se máte čím chlubit.

7 5
možnosti
Foto

Navštívil jsem stránky "Česko proti bídě" a přečetl všechny požadavky tohoto hnutí.

Je tam řada věcí, o kterých by se dalo diskutovat, jsou tam i požadavky nesmyslné.

Co mne však zarazilo, je dovětek pod každou kapitolou:

"Žádáme, aby Vláda ČR do patnácti dnů ode dne doručení této výzvy informovala veřejnost, že tyto kroky přijímá a že zahajuje práci na jejich okamžitou realizaci."

Co vede tyto lidi k tomu, že chtějí programovat demokraticky zvolenou vládu?

37 3
možnosti
GK

Podívejte se na Francii. Tam si "dovolují" demonstrovat a stávkovat kvůli kdečemu. Jak šokantní a nedemokratické! Češi jsou proti Francouzům poslušné ovce.

7 10
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 29,81
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik