Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J21a39n 31Š62i89k

13. 3. 2023 8:09

Ti, co tu nebo jinde, žvaní opět o nesvobodě slova, by se mohli podívat na svého vůdce Rajchla na FB nebo Youtube, kde jsou s ním i hodinové rozhovory. Ano, vůdce, protože tak ho sami vidí a přímo nazývají jeho příznivci v oslavných komentářích pod rozhovory. Za to je v nich popsáno, všechno co pořád dokola ve svých projevech opakuje a jásající komenty, třeba: "ukrajinskou vlajku chtěli strhnout provokatéři", "vhrkly mě slzy do očí", "představuješ velkou sílu", jsi opravdový vůdce", "souhlas se vším," "vážím si tě", "naděje míru a svobody," "náš budoucí premiér", "hadr na muzeu," ....Ani jeden komentář proti. Pardon kultivovaných proti, jako šafránu jich tam v jednotkách je, ale s pravopisnými chybami, psanými caps lockem, apod. Z počtu cca 600 pod jedním rozhovorem??? ;-D Vzácná shoda kultivovaných a slušných diskutérů s jedním správným názorem. Jo a mimochodem 99% z nich bylo na demonstraci a užilo si úžasnou atmosféru. Hezký den

41 4
možnosti
Foto

To je ta letitá potřeba vůdce, Honzo. Kdosi, kdo za ně všechno vyřeší a bude ráj. Trvá to již stovky let a nejspíše ještě nějakou dobu bude.

27 4
možnosti
JK

"...nechtěli (řečníci), abychom se nenechávali vtahovat do cizích konfliktů..."

Cože? 8-o

6 0
možnosti
Foto

To jste tam dlouho nevydržel, ale chápu. Počasí bylo hrozný a asi vám byla zima. To mi byla taky a velká. Nikoli však na Václaváku ale o pár hodin později v Edenu. Kolik nás tam bylo vím naprosto přesně 18.677. Vyprodáno. Byl jsem tam hodinu před výkopem a vydržel až do závěrečné děkovačky. Atmosféra tam byla parádní a tentokrát to žádná bída nebyla. Naopak. Chvílemi to byla v podání sešívaných exhibice ;-)

4 0
možnosti
Foto

Inteligence se mimo jiné poznává i dle toho, jaké kroky po prvním následují.

Pan Rajchl dosáhne svého a díky nátlakovým akcím vláda resignuje. Stanoví se tím mechanismus pro doby příští, tedy, pokud se najde dostatečně početná skupina lidí, kterým nebudou po chutí výsledky parlamentních voleb, shromáždí se před Strakovou akademií a vláda padne. V tom případě se stanou volby do parlamentu zcela zbytečné a vládnout budou ti, kteří si podmaní armádu a policii. To bude fajnový.

Vystoupíme z EU a NATO. Začnou se platit cla na všechen dovoz. Možná se zlevní elektřina, ale plyn bude sakra drahý, Rusko jej zadara nedá /Maďarsko s tím má již své zkušenosti/. Na hranicích kontroly, pasy, cla, buzerace.

Stačí pár tanků z Ruska a máme tady dejá vu - mužiky v lesích, zabraná území, kde bude jedna ekologická katastrofa za druhou. Někteří se jistě budou družit s vojsky RF - prima.

Došlo vám to během demonstrace?

58 5
možnosti
KJ

K73a35r47e91l 96J57a75n71d73a

13. 3. 2023 11:07

Tak daleko tito lidé nepřemýšlí.

6 0
možnosti
Foto

A teď si představme, že to, za co demonstrujete, se splní.

1. Odstupuje současná vláda.

2. Vlády se ujímá PRO, Trikolora, SPD a pod.

3. Vystupujeme z NATO a EU. Podporujeme politiku Ruska.

4. Rusko nám posílá na obranu a vymýcení fašistů spřátelené jednotky.

5. Naši občané jsou nuceni jít spolu s Rusy mýtit fašisty i dále na západ.

6. Když odmítnou, bude jim rozbita hlava kladivem.

56 6
možnosti
LD

Pokud by padla vláda, tak by se k moci především vrátilo ANO.

3 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že jste tam byl i Vy, tak to jen potvrzuje pravdivost zpravodajství našich médií.

31 5
možnosti
Foto

J18o32s59e10f 84B71á15r79t67a

12. 3. 2023 23:07

Tak se na ten útok na NM vyprovokovaný policií podívejte:

https://www.youtube.com/watch?v=BDCsJhfbIos

Dneska měl Rajchl v 18 hod. půlhodinový on-line přenos, který jsem viděl a za chvíli po tom zmizel, totalita se vrací nějak moc rychle.

Rajchl: Tak koukám, že cenzura nabrala na nových obrátkách.

Dovysílal jsem a najednou mi to napsalo "obsah již není dostupný".

9 24
možnosti
Foto

Jo. Mam id pratel stejne zpravy. Svoboda slova v primem prenosu.

1 17
možnosti
Foto

To je opravdu skandál.Vlada před 14 měsíci nevěděla o tom,že Rusko napadne Ukrajinu,začne vydírat dodávkami plynu celou Evropu a vzniknou kvůli cenám energií další potíže.Jak je to možné,že s něčím takovým nepočítala ve svém programovém prohlášení a nyní ho musí upravovat...?Jinak ta směska alternativních esoteriku,antivaxeru a desinformatoru dosáhne maximálně toho,že zničí Trikoloru a ubere pár hlasů od Okamury.Mozna.Do voleb je ještě daleko...

38 7
možnosti
JK

J61a79n 95K20o56z73á70k

12. 3. 2023 23:50

To nemohla vědět žádná vláda, a přesto máme nejvyšší inflaci, nejvyšší ceny vzhledem k průměrnému příjmu atakdále. Obhajovat současnou vládu může pouze člověk, který je rozumu mdlého. Vidět nějakého ministra, který navrhne řešení, je utopie. Občas se nějaký objeví na ČT, ale jediné co řekne:"Je válka " Myslíte, že řešením je posíláním zbraní zabráníme válce na Ukrajině? To budeme posílat zbraně, dokud tam bude jediný bojeschopný člověk, nebo si myslíte, že může Ukrajina nad Ruskem vyhrát? Nebo snad NATO vyhlásí Rusku válku? Jestli ano, tak se všichni sejdeme v nebi. Ještě jsem neviděl žádnou snahu o mírovém jednání.

13 18
možnosti
MS

A já myslím, že tam mohlo být i 200 000.

Ovšem ve světle faktu, že organizátoři se nepoučí a stále míchají dohromady finanční tíseň občanů ČR a výstup ČR z NATO, tak ta velká statisícová podpora u voleb dopadne přesně opačně než organizátoři očekávali a než očekávali sami demonstranti. Stačí si projet volební výsledky. PRO je čerstvá strana, ale trikolora, volný blok atd. jsou kde? Jediný hmatatelný výsledek dosáhly ANO a SPD a u volby prezidenta jeden vrazil kudlu do zad druhému.

6 1
možnosti
Foto

200 000? Tak to jste trumfnul úplně všechny.I Rajchl ve svém megalomanského odhadů mluvil jen o 100 000.Realitou je maximálně polovina...

8 1
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 29,06
  • Průměrná čtenost 1016x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik