Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdy jsem se Zemanem moc nesouhlasit, ale k mé obrovské lítosti musí souhlasit s jeho výrokem o míře hlouposti tohoto národa,

24 3
možnosti
JK

J57a87n 53K70o78z75á84k

12. 3. 2023 23:28

Z které strany? Těch co nemůžou přiznat neschopnost SPOLU, nebo těch druhých?

3 7
možnosti
Foto

No vypadá do na bitvu s větrnými mlýny. Někteří zde jsou i stejně inteligentní.

1 0
možnosti
KL

Viděla jsem záznam z demonstrace. S některými požadavky se ztotožňuji, s některými ne.

Co je ovšem alarmující je jakým způsobem o ni média informují. Zmiňovaný článek na Seznamu jakoby vypadl z oka článkům, kterými "informovala" média za bolševika třeba o Palachově týdnu, nebo o demonstracích k 21.srpnu.

Až budou chtít účastníci demonstrace podporu pro svoje požadavky, tak se mnou pro velkou část z nich počítat nemohou. Ale pokud chtějí podporu pro to, aby je mohli pokládat a aby o nich média informovala úplně a nezkresleně, jsem na jejich straně.

19 12
možnosti
RK

Srovnávat tuhle demonstraci bídy s Palachovým týdnem může jen osoba ducha mdlého. I co se týká požadavku na média. On liny na webech přesto běžely.

20 8
možnosti
JP

J66o21s21e60f 10P30a35r33á97k

12. 3. 2023 21:31

A viděl jste tam toho děkana se zvířecí kůží a rohama?Rv

0 0
možnosti
AT

Shodou okolností dnes byly zveřejněny výsledky průzkumu volebních preferencí. Zcela jistě zmanipulovaného ... ??

4 0
možnosti
Foto

R^

Smutna karma.

Kdyz vezmu v potaz, ze na zacatku demonstrace dav jasne odsouhlasil, ze nejsme na strane Ruska a ze nebyl jediny incident behem demonstrace m.j. proto, ze byly vydany pokyny pro pripad nejakeho provokatera volat policii..... Ten citovany clanek o hajlovani a ruskych trollech je uplne desivy a pripomina to 1989 "mame hole v ruce". Propaganda uz uziva stejne metody jako ti komanci pred 30 lety. V TV stejna demagogie a zamlcovani o cem se mluvilo i o poctu demonstrujicich. Media uz zase se drzi za ruku s jednou stranou..

16 18
možnosti
RK

Ne, nebyly na straně russka ;-D. Jen v požadavcích máte napsáno, že se chcete vrátit k plné závislosti na russké ropě ;-D

14 1
možnosti
JL

Děkan Ševčík prohlásil, že policejní brutalita vůči protestujícím byla horší než za sametové revoluce. Souhlasíte?

Mimochodem, pan Ševčík byl v době sametové revoluce řádným členem KSČ. Čili těžko lze předpokládat, že by proti režimu protestoval.

33 0
možnosti
Foto

No nevim. Lidi uz vladni propagande moc neveri. Sevcik mluvil proti vladni politice a v CT zabery proti nemu. Drulak byl vyhozen z ustavu, ktery zakladal. Gen.Peltz priznava, ze se boji mluvit. A tak dale. Mame KRIT a otevrene financovani provladnich medii a neziskovek. To neni dobre.

7 13
možnosti
Foto

Předseda PRO Jindřich Rajchl prý na závěr demonstrace slíbil další protest na stejném místě 16.dubna, generální stávku a blokádu vládních budov.

Blokáda státních budov by ovšem skončila stejnými střety s policií jako včera před Národním muzeem. Řečníci napřed svými projevy demonstranty vyhecují a rozvášní a když pak potom eventuálně dojde k nějakým násilnostem, tak tvrdí, že oni s tím nemají nic společného. To je z jejich strany velké pokrytectví.

31 3
možnosti
JK

J32a61n 86K81o91z26á56k

13. 3. 2023 0:14

Proč je to pokrytectví? To jako mají každého účastníka držet za ruku? Melete nesmysly. Když budete mluvit ke třem osobám, tak všichni budou reagovat tak, jak jste si představoval? Vždyť o těch lidech nic nevíte. Tohle můžete zaručit pouze za předpokladu, že svoláte demonstraci na podporu vlády. Tam nemá nikdo požadavek, že s její politikou nesouhlasí.

1 9
možnosti
RK

Hrozně se mi dnes líbili účastníci diskusí v TV za ANOfert a SPD. Mohli se přetrhnout v podpoře demonstrace, ale bylo vidět, jak mají vítr z toho, že bojují na stejném smetišti. ANOFERT cucá SPD. Raichl cucá SPD a ANOFERT...prostě zmatek v kurníku ;-D

21 7
možnosti
Foto

To jste vzdal brzy.Tak jak sám píšete,ty kolovratové bláboly řečníků byly o ničem a tak se Vám nedivím.Jak jste správně podotkl tato akce skutečně nic nezmění a jistě na rozdíl od samozvaných revolucionářů chápete, že v demokracii se o vládě rozhoduje u voleb...

17 1
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 29,97
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik