Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To, že jste kolektivista, to vím, že jste ještě navíc proputinovec to jsem nevěděl.

18 4
možnosti
ZH

Na kolektivismu není nic špatného, pokud se kolektivisti kolektivizují mezi sebou, a nenutí svůj kolektivismus všem ostatním. Přihrávání (byť nepřímé) válečným zločincům považuju za mnohem horší.

7 2
možnosti
MB

Jane, měl by jste odvahu? Přečíst svůj blog na Ukrajině. V nějakém, ještě nerozmláceném kulturáku? Poradit jim, nechť si vezmou plavky. Blíží se přece léto a vody mají všude dost ...

Dále musíte napsat na ministerstvo školství. Nechť vymažou Gabčíka s Kubišem z dějin. Matou přece naše děti. Jasně jde o drzé teroristy. Volali, že jsou Česi a nikdy se nevzdají. Podobní pomatenci byli 1939 v Čajánkových kasárnách. (Ve Frýdku - Místku). Okupaci ČR odmítli. Jako jediní bránili naši vlast - stříleli do německých vojsk - eskalovali konflikt ...

V rr. 1968 to již bylo v pořádku. Pod vedením KSČ jsme ukázněně ohnuli hřbety. Komunisté, moudře potírali odkaz slavného Karla Čapka. Jasný štváč. Matka synovi předala pušku - !"di synu"!

Jane, Vás čeká tolik práce! Čím začnete? Jedna věc je jistá - Já se nepřidám. Zlu je třeba čelit a stále s mrazy přichází z Kremlu ...

32 5
možnosti
Foto

V odborné publikaci Velké dějiny Zemí koruny české se k atentátu na Heydricha píše. že zbytek českého odboje žádal Beneše, aby atentát nedělal, protože by poprava jednoho tyrana nestála za tu odplatu, kterou by určitě nacisté provedli. Dál se tam píše, že Beneš musel Spojencům dokázat, že jsme schopni o svobodu bojovat a proto sem atentátníky poslal.

2 8
možnosti
PZ

Takže pokud Vám autore nějací grázlové vykradou garáž a chatu, znásilní manželku, tak jim se stavu krajní nouze necháte dům a auto?

24 8
možnosti
ZZ

Zabít na místě je nemůžete, protože to nedovolují naše zákony.

Nejprve musíte věc ohlásit příslušným orgánům, který onen zločin řádně vyšetří a následně odloží, protože konkrétního viníka se jim nalézt nepodaří.

1 17
možnosti
JK

No jo tihle krvaví mírostrůci se svojí zvrácenu logikou si myslí, že je možné vtrhnout do sousední země, bořit, loupit, vraždit, znásilňovat, mučit, krást děti a dělat další zločiny a pak říct: "Jejda máte to tu rozbořené, vzdejte se." To jen v případě, že agresorovi Putinovi došel dech a původní plán na dobytí celé Ukrajiny selhal. To by on a jeho páté kolony nevolali po krvavém míru, to by hlásal cosi o zájmovém prostoru v Česku, které je vlastně odjakživa součást Ruska. Počkat, on to vlastně hlásá, i když mu na Ukrajině teče do bot. No tak co mírostrůjci, předáme mu Česko rovnou a bude to tu tak krásné jako v Rusku. Sranda je, že tito putinovi hnědoušáci o sobě tvrdí jací to nejsou vlastenci.

Putin musí být a bude vyhnán ze všech území které okupuje, nejen na Ukrajině, on i jeho nohsledi budou souzeni mezinárodním tribunálem za válečné zločiny, aby bylo všem diktátorům jasné, že rozpoutat krvavou válku se nikomu nevyplatí.

27 6
možnosti
Foto

Proč jen diktátorům? Všem je třeba dát najevo, že války se nevyplatí rozpoutávat.

4 1
možnosti
MM

Není ten první odstavec už trestný čin?

16 5
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 29,81
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik