Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Dobrovolně se hlásím-"J sem stupidní antirus". Svou tupost opírám z celoživotního poznání. Říše zla. Spoluzahájila 2 světovou válku, věnovali se našemu 2x osvobození. Dnes již válčí pouze blb- děje se. Obávám se, že ten Mráz z Kremlu nic nerozpustí - 10 Čajkovských,5 Dostiojevských , Jurievna Netrebková, či putující tenistka. Jsou z firmy s tuze špatnou pověstí ...

Zároveň uznávám, s kolektivní vinou je problém. Nepochybně Vám nečiní problém odsoudit hromadné vysídlení našich krajanů- Němců. Dnešní Sudety? Spolehlivém místa chudoby a problémů. Ani po 78 letech se nepodařilo na jejich pracovitost a um navázat. Kolik let pak asi bude zapotřebí? Přijmout jedince, celou zemi, národ vyvolených ... ?

16 2
možnosti
Foto

, lepší "stupidní antirus", než stupidní proruský kolaborant.

11 2
možnosti
MP

Tak je fakt, že někdy už je to fakt stupidní. Napsal jsem to jinde, napíšu to i tady: Jakýsi pan Pinc (snad hudební kritik, nikdy dřív jsem o něm neslyšel) se obul do jednoho z nejlepších dirigentů současnosti, Sira Simona Rattela, který si pro svůj pražský koncert (říjen 2022) vybral geniální dílo neméně geniálního Leoše Janáčka. Šlo o rapsodii "Taras Bulba". Pinc to kritizoval, protože jde prý o námět "krvelačnosti ruské duše, neštítící se vztáhnout ruku na vlastního syna." Odhlédněme od toho, že Taras Bulba, který vztáhl ruku na vlastního syna byl vlastně Ukrajinec, i od toho, že ostatní zabíjení v té předloze měli na svědomí Poláci. Pan Janáček to skvělé dílo napsal roku 1918. Je to jedno z nejslavnějších děl hudby 20. století. Nebudeme ho hrát? Je tohle normální?

8 2
možnosti

Známé přísloví říká - když se kácí les, létají třísky. Dnešními slovy - dějí se i přehmaty. A vy takový přehmat ochotně použijete k obraně vyloženě kolaborantského článku.

1 2
možnosti
FL

Tady nejde o ty konkrétní sportovce, ale o vzkaz Rusku: "Tak moc s vaší politikou nesouhlasíme ...". No, je ale fakt otázka, jestli to oslabí soudržnost Rusů se svým vedením, dle očekávání, nebo naopak utuží, když si to vyloží jako potvrzení že "Západ nás nenávidí a jde nám po krku".

0 0
možnosti
ZM

ale ropa z Ruska nám nesmrdí.

3 6
možnosti
Foto

Vy, pane, Lněničko, ani nedokážete vyslovit nebo napsat slovo demokracie. Ošíváte se před ním jak čert před svěcenou vodou Vy a vám podobní, když už to slovo napíší, tak ho dají aspoň za ostnatý drát uvozovek nebo ho nějak zpotvoří

16 7
možnosti
Foto

Myslíte, že vláda bohatých pro bohaté, která v tom "našem světě" panuje se dá nazvat demokracií. Karel Kryl to nazýval "demokratura".

9 14
možnosti
SB

Vyloučen z "našeho světa"? Co to jako má být? Hašek si nevšiml, že žijeme na jedné planetě, čím se liší "náš svět" od toho ruského?

Zdroj: https://lnenicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=804591

...............................

A co ta vaše slova, že žijeme na jedné planetě, mají znamenat, pane autore?

Dovolte, abych vám připomněl, že na stejné planetě jako my žili i císaři Caligula a Nero, Jack Rozparovač, Stalin, Hitler, Gottwald, Biľak, Hepnarová a další tisíce a miliony vesměs záporných lidí.

Máme je snad kvůli tomu rehabilitovat?

Takže poukazováním na stejnou planetu nic neobhájíte.

23 2
možnosti
Foto

Poukazuji na pýchu, kterou Ivan Hašek předvádí.

2 9
možnosti
Foto

Děkuji za obrázkové písmo.

7 2
možnosti
Foto

Jenom takhle je možno popohnat Rusy aby dělali tlak zdola a ne aby jich 80% politiku expanze schvalovalo. Pouze kdo s Ruskou politikou souhlasí, tak toto kritizuje.

11 5
možnosti
MC

To co dnes zažíváme, není jen bankrot konkrétních politiků a vlád, ale bohužel i bankrot reprezentativní demokracie. Nová vrchnost složená z politiků, podnikatelů, médií a expertů má jiné zájmy než většina obyvatel. Toto není válka za svobodu, ale o svobodu. Krásně nám to tu ti progresivisté načrtli.

4 12
možnosti
RK

Fňúúúk

V Gruzii vyhnali výletní loď s osmisty turisty na palubě

13 3
možnosti
  • Počet článků 390
  • Celková karma 30,12
  • Průměrná čtenost 1008x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik