Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechme je startovat, ale pak neřešme a neodsuzujme nepodání rukou, pískání a podobné projevy nevole a nesouhlasu.

4 2
možnosti
Foto

U bojových sportů je podání ruky či úklona jakousi protiváhou k charakteru střetnutí. Vzkaz vůči divákům - my se sice chováme vůči sobě jako divoši, ale jde jen o sport a nikoliv o život. Pokud po zápase namíří zbraň na prsa soupeřky jde o vzkaz - nejraději bych tě .......

1 1
možnosti
Foto

J41i73r66i 84C88i90z

28. 7. 2023 17:23

V Hamburgu hraji teniste z Ruska jako A.Rublev a divaci tleskali pri jeho dobrych uderech (prohral s Altmeierem). Tyto manyry "kolektivni vina" jsou naprosto necivilizovane a jen prinaseji dalsi zlociny. Staci si vzpomenout co se zde delo po II.WK v r.45, kdy narodni socialista (nem.nacista) Benes se svou klakou NF dal zelenou vrazdeni deti, zen, starych lidi a vse bylo spojeno s etnickymi cistkami a znarodnovanim majetku. Turci jsou taky namoceni v etnickych cistkach Armenu a v historii je podobnych prikladu dost. Trapne je, ze stat plny prevlecenych komunistu ovladajicich klicove funkce se prezentuje nenavistnou kampani proti obycejnym mladym sportovcum, kteri se provinili pouze tim, ze mluvi rusky. Kdyz si prectu jen par nenavistnych prispevku proti velmi mlade slecne, co evidentne pisi pubertaci projevujici sve "hrdinstvi" timto zpusobem, tak jen si predstavuji, co by tito "hdinove" delali v dobe socialismu? Odpoved je jasna, byli by v SSM a na 1.maje rvali: At zije KSC, se Sovetskym svazem na vecne casy a nikdy jinak atd! Hlidal jsem na 1.maje zakovske druzstva a celkem mel dost starosti ty deti kontrolovat, ale o neco starsi generace jiz byla infikovana socialismem a plne davala najevo svoje nadseni. Cela zalezitost je od uradu CR trapna a nechutna. Na RGve Francii byli teniste Ruska bez oznaceni prislusnosti, ale hrali, protoze tenis je individualni sport a pokud jsou dobri, tak by nemeli chybet. Odpovednost za valku nese Putin a mel by byt souzen spolu s dalsimi jeho soudruhy. Ale proc mlada slecna a sportovkyne?

8 5
možnosti
PD

P42e81t65r 61D40r52a44p46a16l

28. 7. 2023 18:20

A on snad tu sportovkyní někdo ženě před mezinarodní soud...ne, jenom nechceme, aby tu hrála.

11 1
možnosti
JD

Kolektivní vina se používá velice lehce pane Lněničko.

6 6
možnosti
PZ

Jo třeba nazvat kolektivně UA národ fašistickým, že soudruzi

1 0
možnosti
JK

Vyloučení rusáků je přiměřená reakce na vraždění a ničení, které putin provádí na Ukrajině.

28 2
možnosti
MV

Pár poznámek

- jsme jako republika stále na seznamu nepřátelských státu RF (cestoval byste do takového státu? Měl v takovém státě chuť pracovat?)

- paní Netrebko je tak správná Ruska, že ve státě, který podporuje ideově i finančně nežije a raději dala přednost životu na shnilém Západě - konkrétně v Rakousku

- stejně žijí na tom proklatem Západě i někteří ruští vrcholní sportovci. Proč nežijí v Rusku?

- Česko a všechny jeho bývalé varianty zažily, co znamená žít pod okupací SSSR, současné RF. Pokud vám paměť slouží, nemůžete se určité antiruske náladě divit. Nebo můžete, ale to už je úplně jiná písnička.

- v současné době zažíváme válku, kterou bezdůvodně rozpoutala RF, jejíž zástupci neměli koule ani na to, aby svoji agresi pojmenovali válkou

A nakonec - i když by toho bylo mnohem více - vy byste pozval domů a podal ruku někomu, kdo znásilňuje v rámci "speciální operace" znásilňuje, vraždí a drancuje nezávislou zemi?

24 4
možnosti
MV

Pane Doležele, prosím vás o upřesnění

- Česko není na seznamu nepřátel RF? Pí Netrebko nežije v Rakousku a ruští sportovci různě na Západě? Dokážete popřít ruskou okupaci od roku 68 u nás? Nazval Putin a ta jeho horda současné dění na UA válkou? Pozval byste vy osobně souseda na oběd, když by vám dopoledne znásilnil ženu, zabil dítě a zapálil barák? Vadí vám logické důvody proč nebýt příznivcem Ruska, nebo mé jméno speciálně.

15 2
možnosti
JZ

Zákaz startu ruských tenistek v Praze vítám a se mnou 78% hlasujících v anketě pod článkem na iDNES.cz.

14 1
možnosti
Foto

Od vás bych ani nic jiného nečekal, na druhé straně si myslím, že v jiné anketě na jiných stránkách by to mohlo dopadnout obráceně. Většině lidí je to ale úplně jedno, mají svých starostí dost, než se zajímat o ruské tenistky.

5 4
možnosti
LC

Šéf slovenského hokeje vyzval Haška, aby ty krvavé peníze, co vydělal v Rusku, dal na nějaký fond pro ukrajinské děti. Tak jsem zvědav co ten moralista udělá.

7 4
možnosti
LS

Demagogie. V té době Rusko nebylo agresor.

10 2
možnosti
Foto

Iráčané, Libyjci, či Vietnamci si pak nebudou podávat ruce s americkými sportovci a je otázkou, jak to bude s německými sportovci. Přece jen to jsou potomci předků, kteří zavinili dvě světové války, při kterých padlo či přišlo o život na 70 milionů lidí.

6 10
možnosti
Foto

J14i32r48i 72C54i73z

28. 7. 2023 17:35

Kriste Pane naucte se historii podle faktu, ne podle bolsevicke upravy. Nemecko nevyvolalo I.WK, ale podnet dal srbsky terorista Gavrilo Principe zavrazdenim naslednika rakouskeho trunu. Srbsko pak podporilo tehdy jeste carske Rusko, Nemecko se dalo na stranu

R-U a proti nim staly kolonialne-otrokarske mocnosti v cele s Britanii. Po r.1917 valcili kolonizatori po boku bolsevickeho Ruska a vubec jim to nevadilo. Dal si o tom neco prectete, ale V.Britanie a Francie maji hodne masla na svych hlavach i v souvislosti s II.WK. Nevyvolavejte tady nenavistnou "kolektivni vinu", to je pouze bolsanska propaganda.

4 1
možnosti
JB

J46i39r25i 51B68o67r

28. 7. 2023 16:30

Stupidita se projevuje i jinak.

5 0
možnosti
Foto

Stupidita se nejvíc projevuje obhajobou a podporováním Putina a rusáků.

8 2
možnosti
  • Počet článků 390
  • Celková karma 30,12
  • Průměrná čtenost 1008x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik