Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Putin opravdu může skoro za všechno. Např. i za Váš blog.

A kdo jsou vlastně Palestinci? Kočovné kmeny, které se usadily v území, zvaném Palestina. Jordánský (?) král kdysi řekl, že zatímco Izraelci přeměnili poušť v kvetoucí oázu, tihle Arabové dokážou jen z oázy udělat poušť.

Asi nevíte, kolik Arabů nalezlo v Izraeli zaměstnání, dokonce se podílejí na samosprávě, mají svou mešitu atd. Ale jiní Arabové jim to kazí. Nepřejícnost?

16 1
možnosti
Foto

Další váš zbytečný projev?

0 15
možnosti

Ten titulek je stejně hloupý, jako autorovy vývody (nemám na mysli nic medicinského).

13 0
možnosti
EN

Autor by měl jasně říct, zda odsuzuje nebo schvaluje útok Hamasu ze dne 7. 10. 2023.

3 0
možnosti
JK

Ukrajinci a Palestinci. Asi jako když pejsek s kočičkou dělali dort.

5 0
možnosti
MV

To je stejný, jako kdyby byla Karkulka dobrá v běhu, tak by vlkovi utekla. Nesmysl stejnej jako , že Izrael vyhnal Palestince z jejich půdy. Ale někteří vám to zhltnou...a zatleskají.

15 0
možnosti
JR

Velmi často se i izraelsko-palestinském konfliktu hovoří jako o složitém. A přitom řešení je jednoduché. Stačí aby se Hamás a další organizace, ale i státy (např. Írán) zřekly cíle "ZNIČIT STÁT IZRAEL" a dvoustátnímu řešení by nic nebránilo. Mantra "Palestinci nejsou Hamás" neobstojí. Stačí se podívat na masivní oslavy činů teroristů. Nenávist vůči židovskému státu není záležitostí minorit.

7 0
možnosti
Foto

Dokonale zjednodušující a objektivnímu náhledu na míle vzdálené. Už jen ta větička, že ten mírový aktivista nemůže otevřeně řešit Hamás. Ale Izrael může, že? Izrael vyhnal milióny Palestinců z jejich půdy.... Nesmysl, žádné historické konotace. Pokud by se měl někdo někam s obviněními obracet, tak na Velkou Británii, pak na arabské státy a až pak na Izrael. Zbytečné dál psát.

15 0
možnosti
JZ

J59a75n 13Z50i80e35g66l16e28r

18. 10. 2023 17:50

Akorát se zapomíná, že palestinští Arabové mohli mít dávno svůj stát, kdyby jej v roce 1948 sami neodmítli.

13 0
možnosti
KT

Šéfredaktor Deníku Referendum se jmenuje Jakub Patočka...

0 0
možnosti
Foto

On i ten Jan, kdyby žil, jen fenomenologický bůh ví, co by pravil.

0 0
možnosti
Foto

Už ten nadpis je tak ubohý, že jsem dál nečetla. Nicméně mě inspiroval k povzdechnutí: škoda, že Ukrajinci nemohou to, co Izrael.

15 0
možnosti
  • Počet článků 389
  • Celková karma 29,29
  • Průměrná čtenost 1011x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik