Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

....padesátých letech, o kterých jsou šířeny chmurné zkazky antikomunistických fanatiků, jaké hrůzy se v této době odehrávaly...

Zdroj: https://lnenicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=810579

To je docela silný kafe. Máte štěstí, že ti popravení a umučení nejsou na živu. Jinak byste asi přišel k úrazu. Možná byste taky mohl napsat, že nacistické koncentráky byly ozdravné tábory. Vyšlo by to nastejno.

9 0
možnosti
Foto

Obyčejní lidé tehdy prožívali běžný život s radostmi i chmury, tak jak dnes. Jak je od nepaměti v lidské povaze (výjimky prominou), občané nemilují příliš bohaté či nadřazené (jak nakonec svědčí i neobliba dnešních miliardářů, Babišem počínaje) a tak jim znárodnění či združstevnění nevadilo, zvrhlí to i vítali. Jak to bylo ekonomicky škodlivé se sice projevilo vzápětí, ale to komunisté svedli na vše jiné, jen ne na jejich nesmyslné reformy a obyčejní lidé tomu věřili, stejně jako dnes věří jiným nesmyslům hlásaných současnými médii.

4 1
možnosti
MV

Ano, je to pořád pohádka, ale dost ideologicky pojatá.

4 0
možnosti
LU

Rešpektujem každá názor, ale takýto populizmus sa už len tak v Európe v 21 storočí nevidí, toto je už dosť cez čiaru.

1 0
možnosti
PN

P38e43t31r 56N51e90d57v98ě28d

20. 12. 2023 21:43

Možná je to jen tím, že je jeden žejdlík v Masnejch za 61,-Kč

Co takhle "Cesta do pravěku" co je v tomto filmu za propagandu?

3 0
možnosti
JL

Mimochodem, Cesta do pravěku, je Karel Zeman. Kdežto, Pyšná princezna, je Bořivoj Zeman. Prosím neplést.

6 0
možnosti
Foto

Nebýz chrapounů a keťasů, tak nemáme ani mobilní telefony!

5 1
možnosti
PZ

Buď jste provokatér, nebo stalinskej komouš anebo jste jen blbej, protože "chmurné zkazky o padesátých letech" šířili i Vaši spolustraníci.

18 2
možnosti
JK

Myslím, že všechno dohromady. Pro výplatu si asi chodí na rusáckou ambasádu.

2 9
možnosti
MB

Za slova "v padesátých letech, o kterých jsou šířeny chmurné zkazky antikomunistických fanatiků, jaké hrůzy se v této době odehrávaly..."

Zdroj: https://lnenicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=810579

byste si měl pořádně nafackovat, když už to nesvedla hanba či rodiče při vaši výchově...

15 0
možnosti
JK

Tak asi si dokážete představit, z jaké rodiny pochází. Jeho láska ke znárodňování, bolševikům a všem, kdo chtějí škodit, je zde všeobecně známá. Takový lidé měli na rukou krev spousty lidí. A teď to nějaký darebák ještě schvaluje.

11 2
možnosti
JK

Tak za toto by se žádný proletář nestyděl. Šílená, bolševická agitka. Autor se už vícekrát přiznal, že fandí komunistům. Ale toto už je silný kafe ve stylu stalinistů.

15 1
možnosti
JK

J89a87n 97K91y91š60k47a

20. 12. 2023 20:00

"...jsou zde vylíčeni šťastní prostí lidé..., kteří spolu kooperují, patří jim výrobní prostředky a za svou práci dostanou řádně zaplaceno, nepotřebují korporáty, banky ani kasinový kapitalismus, který by hýbal s cenami komodit, znehodnocoval plody jejich úsilí a bohatl na nich..."

Můj ty smutku, teď jsem se málem rozplakal...

4 0
možnosti
JK

Pohádka o pohádce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 389
  • Celková karma 29,28
  • Průměrná čtenost 1011x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik