Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nad ideologii v pohádce se lze povznést či smát se jí, ale ideologická slepota a popírání zločinů komunizmu autora nemá k dispozici žádné plusy, které by stály za zmínku. Hodí se na to komunistický termín "smetiště dějin".

9 0
možnosti

Jak to řekl správně Sir Winston Churchill, komunismus je vzpoura méněcených. A podle některých diskutujících měl pravdu.

6 1
možnosti
Foto

Ano, na ty měl spadeni i Hitler.

0 0
možnosti
Foto

Soudě dle odsudků diskutérů myslím, že strategická komunikace funguje dobře - mnozí ztrácí soudnost.

3 4
možnosti
Foto

Pamatuji si, jak nám ideologie devadesátých let tloukla do hlav, že jedině soutěž... Jenže se přesvědčujeme, že nikoliv konkurence, ale spolupráce je podmínkou pro přežití. No, nebudu to dále rozvádět, diskuze v tomhle prostoru totiž není možná.

Pohádku Pyšná princezna jsem roky neviděla, ale teď mám chuť se na ni kouknout, už pan Ziegler mě k tomu včera inspiroval...

6 3
možnosti

Mluvit o devadesátkách jako o nějaké ideologii mi přijde hodně zavádějící. Škoda, že to s tou konkurencí a spoluprací nerozvedete.

8 0
možnosti

J76a35k81u13b 30Š33o86l91c

21. 12. 2023 8:36

To pan autor všechny nachytal. tady nikdo nepochopil, že je to psáno ironicky. Nebo snad ne?

0 0
možnosti
Foto

Přišlo mi blbé kádrovat pohádku, tak jsem ji taky prokádroval zas trochu jinak.

1 0
možnosti
Foto

Zní to jako soudobá filmová kritika z Rudého práva..

2 0
možnosti
Foto

Zní to jako dobová filmová kritika z Rudeho práva.

1 0
možnosti
Foto

Však jsme se ho při ranních desetiminutovkách na učňovském ústavu načetli.

0 0
možnosti
Foto

:) Tak tomu se říká "polibek smrti" :)

1 0
možnosti

Vznikla v padesátých letech, o kterých jsou šířeny chmurné zkazky antikomunistických fanatiků, jaké hrůzy se v této době odehrávaly, leč lidé v tom žili a dokonce se i radovali, třeba právě z této pohádky. Pane Lněničko, to se vám opravdu povedlo. Bohužel už vás nemůžu seznámit s mou tetou a strýcem. Ti by vám pověděli o chmurných zkazkách antikomunistických fanatiků. Možná si o nich něco přečtěte na paměti národa, než něco takového napíšete. Dám vám odkaz, když budete chtít.

9 0
možnosti
Foto

Nepotřebuji, poslouchám Čro Plus.

0 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 29,80
  • Průměrná čtenost 1016x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik